Two new interior stores in Helsinki





Two new interior stores have opened almost next to each other in downtown Helsinki on Manenrheimintie... or actually they have moved and reopened.

Riviera maison is French-coastal livingin-New England inspired, Skanno is concentrated on well know international modern design brands. Riviera Maison's owner had a smaller store White on White around the corner and now has opened a Riviera Maison concept store.

Skanno used to be in city center, then they mored to Ruoholahti few kilometers away. Even though the stre was easily reachable from city center by public transportation or by car, the lifestyle concept (with flower shop, restaurant, book store etc.) didn't seem to bloom in that location. Now they are back in city center and are concentrated again in furniture, lights, lamps, rugs and selected smaller items.

Helsingin keskustaan Mannerheimintielle, miltei vieretysten on auennut kaksi uutta sisustusliikettä, tai ne ovat itse asiassa muuttaneet.


Riviera Maison on ranskalais-rannikkoelämä-Uuden Englannin alue-inspiroitunut liike. Skanno taas on tunnettu linjakkaista, moderneista kalusteista.


Riviera Maisonin omistajalla oli White On White-liike kulman takana Bulevardilla, mutta nyt entisiin Kenzon tiloihin on avattu Riviera Maison-konseptiliike. Skanno oli aiemmin Kämpissä keskustassa ja muutti sittemmin Ruoholahteen. Vaikka Ruoholahti on lähellä keskustaa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella, lifestyle-tyyppisenä Skanno ei tainnut kovin hyvin menestyä Ruoholahdessa. Nyt liike näyttää keskittyneen jälleen sisustukseen; valaisimiin, mattoihin, kalusteisiin ja valikoituihin pienesineisiin.

5 kommenttia :

  1. Mun dilemma on, että pidän molemmista tyyleistä, ja samaan kotiin ne eivät sovi.

    Tiedätkö sinä tai joku muu, minne Kenzo hävisi? Eikä kannattanut Helsingissä? Jäin kaipaamaan.

    VastaaPoista
  2. Kenzo taisi hävitä kaupungista kokonaan, ei kannattanut kalliilla liikepaikalla näinä aikoina.

    Vaikkapa jonkun suoralinjaisen hyllyn tai ruokapöydän tai mielenkiinoitsen valaisimen voi yhdistää rennompaan/romanttisempaan tyyliinkin, mutta harkintaa kannattaa tietysti käyttää. Yhteensopivalla värimaailmalla voi sitoa erilaisia tyylejä yhteen.

    VastaaPoista
  3. Hello!
    Laitan nyt vaan sellaisen kommentin että visuaalisesti kaunis blogi, kiitos paljon. Olen nyt viime aikoina käynyt täällä kurkkimassa ja lukenut vanhojakin juttuja!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat aina! Mukava kuulla että olet pintänyt blogistani ja tule toistekin kurkkimaan.

    VastaaPoista
  5. Great looking shops for sure!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.