In the woods


Yesterday I spent few hours in the woods near my in laws' house. There were less lingonberries than last year, but I still found enough blueberries to  make a blueberry pie. I also found one giant porchini, one of the few mushrooms I can recognize in nature... It was so big it will be enough for porcini sauce tonight.

Vietin eilen pari tuntia metsässä appivanhempieni talon lähistöllä. Puolukoita oli vähemmän kuin viime vuonna, mutta vähän niitäkin sain kerättyä. Keräsin vielä kesän viimeisiä mustikoita piirakkaa varten, vaikka luulin mustikkakauden jo loppuneen. En ole oikeastaan koskaan sienestänyt, joten muut sienet jätin rauhaan, mutta yhden jättitatin tunnistin jo kaukaa. Se oli niin suuri, että yhdestä sienestä saamme täksi illaksi kastikkeen.

3 kommenttia :

  1. Herkullinen ja helppo Tatti Carpaccio!

    Leikkaa pienimmät tatit ohuenohuiksi niin että siluetti säilyy! Sirottele päälle parmesaani lastuja, lorauta hienoa oliiviöljyä, lisää suolaa ja pippuria. Nauti!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa aivan mahtavalta, toivottavasti löydän vielä lisää tatteja, haluan kokeilla tuota. Kiitos vinkistä!

    Tänään tatista kuitenkin syntyy pastakastiketta parmankinkun kera.

    VastaaPoista
  3. Vau mitkä kuvat! Olen pitänyt bloggailussa kolme kuukauden tauon, mutta tänään jatkoin rakkaan harrastukseni parissa. Oli niin kivaa saada heti kommentti, kun jo pelkäsin karkoittaneeni kaikki lukijat taukoilullani! Kiitos!
    Kiva blogi sinulla!

    terkuin:
    Minna DESIGN

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.