Myydään kamera Fujifim Finepix JZ500


Ostin uuden kameran, jossa on hieman enemmän ominaisuuksia. Varakameraksi heinäkuussa 2010 hankittu Fujin Finepix JZ500 jäi tarpeettomaksi. JZ500 on sopivan pieni ja kevyt taskussa kuljetettavaksi ja voit pitää sitä aina mukanasi. Kamerassa on kaksoiskuvanvakain, 14 megapikseliä ja 10x zoom.
Tämän blogin kuvat on otettu tällä kameralla heinäkuusta lähtien. Ehjä (muutamia naarmuja etupanelissa), sis. akun ja laturin.

Fujin FinePix JZ500 on uudenlainen, kehittyneiden optisten ja teknisten ominaisuuksien kompaktikamera. Siinä on 14 megapikselin CCD-kenno sekä 28 mm:n laajakulmaobjektiivi, joiden avulla saat esiin pienimmätkin yksityiskohdat läheltäkin kuvattuna.
Upeita muotokuvia tarjoava FinePix JZ500 on varustettu kasvonjentunnistustoiminnolla sekä uutuutena myös kissa- ja koiratunnistuksella. Tässä kamerassa on ryhmä- ja perhekuville erinomaiset käsittelytilat. Kokoeroista huolimatta kasvot tulevat hyvin esiin ja aikuiset, lapset ja jopa lemmikkieläimet ovat parhaimmillaan tällä JZ500 -kameralla kuvattuina.
Noudettavissa Helsingistä, voin lähettää myös postitse.

Tarjoa!
I am selling my handy pocket digi camera Fuji Finepix JZ500 . I believe this could intrest my Finnish readers most, but if you are interested, pls feel free to give an offer.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.