A rainy afternoon in Tallinn



I had business meetings in Tallinn, Estonia today. The meetings ended earlier than I anticipated, so I had plenty of time to take photos before driving to harbour. Weather was too rainy and gray for any serious photograpphing, I mostly snapped photos of interesting looking doors when passing by and went for a lunch instead of wandering around.

Olin tänään työmatkalla Tallinnassa. Palaverit päättyivät niin ajoissa, että minulle jäi tunteja aikaa ennen laivan lähtöä. Sää oli kuitenkin niin harmaa ja sateinen, että liukastelin ympäri vanhaa kaupunkia parikymmentä minuuttia, napsien samalla muutamia kuvia kiinnostavan näköisistä ovista, ennen kuin siirryin sisätiloihin lounaalle.

3 kommenttia :

  1. Aivan mahtavia ovia, tuo pinkahtavanlila on jätteBRA jonka voisin ottaa heti jos saisin. Ovia olen mietiskellyt useasti että miksi meillä Suomessa on niin hiton tylsät ovet. Englannissa kun kaikilla on eri värinen ovi sen on todella piristävää ja antaa vaihtelua. Onko ne typerät kaavotusasiat vai mitkä jotka sais polttaa jotta saan lilan oven jos haluan:)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa että joku muukin bongailee ovia :) Ulkomailla niissä tosiaan on enemmän katsottavaa. Itse olen yrittänyt katsastaa taloomme uutta ulko-ovea mutta tylsiä ovat. Ja niin moderneja ettei tahdo rintamamiestaloon istua. Mutta onneksi se ei ole ajankohtaista niin jospa se oikea löytyy ennen sitä.

    VastaaPoista
  3. Voi kun kivoja kuvia. Itse kuvasin myos toissa kesana Tallinnassa hienoja ovia. Vanha kaupunki on aivan herttainen. Siella olisi paljon hienoja taloja rempattavaksi ja entisointia varten.


    xx

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.