Pretty in pink

 I made again some macarons, this time for hostess gift. My macarons seem to get a quite high on their "feet" = the lacy part of macaron, but the color was pretty.

I made raspberry smoothie for breakfast the next morning and I realized it was the same shade as the macarons.

Tein taas Macaron-leivoksia, tällä kertaa viemisiksi. Macaroneistani tulee hieman liian korkeita "jaloillaan" =tuo kuohkea pitsimäinen osuus jää aika korkeaksi, mutta pinkistä väristä tuli soma.

Seuraavana aamuna tekemästäni vadelmasmoothiesta tuli sattumoisin samansävyistä kuin macaroneista.

6 kommenttia :

  1. Kuinka hienoja macaronseja oletkaan tehnyt! Tuollaiset kuohkeat ovat juuri ihania. Todella upeita ja upean värisiä. Vadelmasmoothie kuulostaa myös hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Nuo leivokset ovat lemppareitani, itse olen tosin saanut maistaa vain "kauppaversioita". Nuo sinun tekemäsi näyttävät tosi herkullisilta ja mikä väri!

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kauniit leivokset, monesti olen ajatellut niitä tekeväni, mutta epäilys onnistumisesta on suuri ;)Onko noita sun mielestä vaikea tehdä, eli olisko hyviä vinkkejä?
    Iloa päivääsi ♥

    VastaaPoista
  4. Ei mielestäni ole kovin vaikeaa, kunhan saa taikinan kauniin pyöreäsi leivinpaperille. Osasta tuli vähän epämuotoisia.

    Käyttämäni resepti (alunperin Olivia-lehdestä) on täällä;

    http://lumolifestyle.blogspot.com/2010/04/home-made-macaroons.html

    VastaaPoista
  5. Herkullisen näköisiä macaroneja olet tehnyt.

    Riitalle vinkkinä, että vielä tuota Lumon käyttämääkin helpompi ohje oli pari vuotta sitten Pirkka-lehdessä: http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=3868&rname=macaronit_eli_mantelileivokset. Siinä oikeastaan vatkataan valkuaiset marengiksi ja sekoitetaan varovasti muut aineet joukkoon. Taikina nostellaan kokkareina pellille ja annetaan "sulaa" sileäksi ennen paistamista. Sillä ohjeella macaronit jäävät tosin helposti muhkuraisemmaksi kuin nämä Lumon tekemät (vika voi tietysti olla myös leipurissa eikä taikinassa ;;). -M

    VastaaPoista
  6. Tuo vaaleanpunainen on hyvä väri näille leivoksille, omiaan. Itsekin voin suositella helppouden takia Pirkan ohjetta, sillä ei oikeastaan voi epäonnistua.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.