Blog love; Homesick

I've been following Henrietta's blog already for a while; she has fantastic flower photos, but this cute squirrel really stole my heart. Also in this photo there are also beautiful flowers, but look at that little face ja confused look in her eyes!

Olen seurannut Henrietan blogia jo hyvän aikaa; ihailen aina hänen fantastisia kukkakuviaan, mutta eläinystävän sydämeni vei tämä suloinen orava. Tässäkin on kauniita kukkia, mutta katsokaa noita pikku kasvoja ja hämmentynyttä ilmettä!

5 kommenttia :

  1. Rupesin ihmetteleen miksi pikku kurreni on omassa blogiluettelossa:) Jos kurresta tulee nyt sun ansiosta kuuluisa rupeen myymään lippuja takapihalleni ja sanoudun päivätöistä irti. Se on kyllä aika söpöliini ja nuoruuden höpsöliini kun ei se tajuu vielä oikeen mitään elämästä.
    Viikonloppuja

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä yksi parhaista eläinkuvista aikoihin. Aivan napakymppi! Halusin jakaa lahjakkuutesi muidenkin kanssa. Ilmoittaudun manageriksi, sinulle sekä oravalle!

    VastaaPoista
  3. Uijuijui mikä suloisuus!

    VastaaPoista
  4. Ok hyvä koska olen todella huono myymään itseäni. Kerro sitkun tarviit kuvia tai jotain niin alan teettää jotta saadaan raha pyöriin. Haluisitko muuten kirjoittaa kirjan minä haluisin kuvata siihen:)

    VastaaPoista
  5. Kurrehan on syntynyt tähdeksi!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.