Shirt installation

I had already for few days noted from further away  "flags" over two streets in Helsinki. On Friday morning the bright colors allured me closer. I noted flags were shirts, the installation is made ny artist Kaarina Kaikkonen. Couldn't resist taking photos of wind, sun and shadows playing on the shits.

Happy Mother's day to all mothers. We will collect my mother and drive to my in law's to have our traditional Mother's day lunch.

 Olen muutamana päivänä katsonut Yrjönkadun toisesta päästä Lönnrotinkadun ja Yrjönkadun risteyksessä liehuvia "lippuja". Lähempää tarkasteltuna ne paljastuivat paidoiksi, kyseessä on Kaarina Kaikkosen installaatio. Houkuttelevat värit houkuttelivat minut lähemmäksi perjantaiaamuna kuvaamaan valon ja tuulen leikkiä paidoissa.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille. Haemme aamupäivälllä äitini ja ajamme maalle anoppilaan peerinteiselle äitienpäivälounaallemme (jonka minä valmistan).

5 kommenttia :

 1. Vau, todella kaunis yksinkertaisuudessaan. Taidan käydä katsomassa! Kiitos vinkistä.

  Iloista Äitienpäivää!

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno, eka ajattelin ollaanko suomessa alettu kuivaamaan pyykkiä etelä-eurooppalaiseen tapaan mutta ei se on taidetta.

  VastaaPoista
 3. Heh, olenkin katsonut samaa, mitä ihmeen lippuja siellä liehuu...

  VastaaPoista
 4. Upeita lennokkaita ja valoisia kuvia! Voi kunpa ehtisin itsekin käydä noita livenä katsomassa!

  VastaaPoista
 5. Jos mie pitäisin sulle 1000 kuvan vihreän peltoslideshown voi olla että mutsin kuvat alkais vaikuttaa paljon kivemmilta:)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.