Hot hot New York

Sorry, no photos, don't have my laptop wiht me and cannot load photos from the hotel pc.

Anyhow, it's been great as usual and very hot! We have walked around Manhattan, visited Brooklyn twice and Queens once this far. I hae shopped few garments, but am planning to check Woodbury outlets before shopping heavily in NYC. We have also done some cute finds in antique stores, but will visit several Hudson Valley antiques stores also.

Food has been amazing; ecological, local and fare trade are really big trend. We have eaten in cute cafes, hot spots and lavish restaurants, all have been really good.

Have so many great tips and stories when I get back home, but thet's only end next week, have still 10 more (hopefully) fantastic days here.

Valitan, ei kuvia talla kertaa, lappari ei ole mukana enka paase lataamaan kuvia hotellin koneelta. Kuvia olen kuitenkin ottanut sadoittain.

Kaupunki on ollut ihana, kuten aina ja kovin kuuma. Olemme kuumuudesta huolimatta kavelleet ympari Manhattania ja kayneet Brooklynissa jo kahdesti ja kerran Queensissa. Tahan mennessa olen ostanut muutamia vaatteita, varsinkin tavarataloissa on ollut kovia aleja; jo alennetuista on saanut 40-65% lisa-alea ja viela 10% turistialennusta paalle. Haluan kuitenkin katsastaa Woodburyn outletit, ennenkuin innostun shoppaamaan Manhattanilla enemman. Antiikkimarkkinoilta ja -kaupoista olemme tehneet myos muutamia hienoja loytoja, mutta tarkoituksena on katsastaa myos Hudson Valleyn antiikkitarjontaa.

Ruoka on ollut loistavaa; luomu, lahiruoka ja reilu kauppa ovat todella lyoneet lapi. Olemme syoneet pikku kahviloissa, trendipaikoissa ja huippuravintoloissa, ruoka on ollut joka paikassa erinomaista.

Paljon on kerrottavaa ja vinkkeja jaettavana, kun tulen kotiin, siihen on kuitenkin viela aikaa, jaljella on 11 paivaa nauttia kaupungin tunnelmasta ja uskomattomasta tarjonnasta.

2 kommenttia :

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.