My New York; Flatiron district and Union Square area

New York ja shoppailu-monet ajattelevat 5. Avenuen liikkeitä keskikaupungilla, Sohoa ja tavarataloja... monet omista suosikkiliikkeistäni ovat kuitenkin Flatiron Buildingin ja Union Squaren tuntumassa.

New York and shopping - for many it brings in mind 5th Ave luxury stores, Soho shops and department stores.... many of my favorite NYC shopping spots are located near Flatiron Building and Union Square.

Union Square on tunnettu tuottajatoristaan ja koirapuistostaan. Aukiolla on usein esiintyjiä ja sen etelälaidalla 14. kadulla on mm. Whole Foods-ruokakauppa sekä alennusliikkeet Filene's basement ja DSW.
Union Square is known for the greenmarket and dog park. There are oftern amusing performers on the square. On South end of the square you can find among others Whole Foods grocery store and outlet stores Filene's basement and DSW.
Blue Water Grill on erinomainen kalaravintola Union Squaren laidalla. Perinteisessä Eisenbergin leipäbaarissa lähistöllä nälän voi tyydyttää edullisemmin ja nostaa kolesterolit huippuunsa. Strandin valtavassa kirjakaupassa myydään uusia ja käytettyjä kirjoja. Fishs Eddy myy vanhaa ravintolaposliinia sekä omia, kekseliäitä kattaustuotteita. Täältä löysin myös vanhan painosylinterin.
Blue Water Grill is a good seafood restaurant by Union Square. Old school Eisenberg's sandwich bar near by sells huge sandwiches  that get your cholesterol sky high. Strand bookstore sells used and new books. Fishs Eddy has a selection of old restaurant china and own, fun table ware series. The vintage printing cylider I found here.
ABC Home on kodinsisustuksen, vaatteiden, korujen, tuoksujen runsaudensarvi... Liikkeen yhteydessä oleva ABC Kitchen on mainittu yhtenä Yhdysvaltojen parhaana uutena ravintolana.
ABC Home is a plethora of home decoration, clothes, jewelry, scents... ABC Kitchen within the store has been named as one of the best new US restaurants.
Sisustusketju Restoration Hardware on suosikkisisustusliikkeitäni, lähinnä uutta maustettuan joillain hyvin valituilla antiikkiesineillä. Täältä olen hankkinut metallikirjaimia, käsirasvaa yms. pientä, kun sohvat, antiikkiesineet ja valtavat peilit eivät ole matkalaukkuuni mahtuneet.
Restoration Hardware is one of my favorite chain stores. As sofas, huge antique pieces an mirrors haven't fit in my luggage, I have bought metal letters and hand cream...
Shake Shackia pidetään yhtenä New Yorkin parhaista hampurilaispaikoista. Olin kuitenkin hieman pettynyt Madison Square Parkin hampurilaiskojun tuotteisiin.

Grey Dog Café on NYU:n opiskelijoiden suosima rento kahvila, joka tarjoaa maukkaita aamiaisia ja lounaita Union Squaren tuntumassa.
For many Shake Shack is "The" hamburger joint in NYC, but I was quite dissappointed in their products.
Grey Dog Café is a studen favorite near Union Square, but their tasty breakfasts and lunches suit everyone.
Mario Batali, joka esiintyi Gwyneth Espanjassa-sarjassa, on New Yorkin tunnetuimpia keittiömestareita. Batalin Otto Enoteca on rento pizzeria, jossa on laaja viinilista, ravintolassa järjestetään usein viinikursseja. Valtava Eataly monipuolisen italialaisen ruokahallin, leipomon ja ravintoloiden yhteenliittymä. Antipasto on täällä herkullista.

Mario Batali is a well known New York chef. Batali's Otto Enoteca is a casual restaurant and wine bar.
Eataly, another piece of Batalali's emporium, is a combination of Italian food hall, restaurant, bakery, cook book store... Eataly's antipasto is delicious.

Lukeaksesi lisää minun New Yorkistani, klikkaa tunnistetta New York tämän postauksen alapuolelta tai sivupalkista.

To read more about my New York, click label New York under this post or on the side bar.

8 kommenttia :

 1. Union Square ja sen lähialueet ovat minunkin suosikkejani. Union Squaren laidalla oleva W hotelli on muuten mahtava yöpymispaikka! Whole Foods, Filene's basement ja DSW ovat vakkarikohteitani Nykissä. Myös Strandissa ja ABC:ssä käyn lähes aina Nykissä ollessani. Muutama kiva uusi tuttavuuskin tuli postauksessasi esille...Fishs Eddy ja Restoration Hardware ovat ehdottomasi listallani, kun menen seuraavan kerran Nykkiin.

  VastaaPoista
 2. Lisäksi voisi mainita Eatalyn viereen avatun uuden Marimekon flagarin. Upea!
  -Mindy

  VastaaPoista
 3. Kesällä viime visiittini aikana Marimekon oma myymälä ei olut vielä avoinnna, Crate & Barrelin myymälöissä Sohossa ja Upper East Sidessa Marimekolla oli isohkot osastot.

  VastaaPoista
 4. Wonderful review and pictures my dear. I love your city tours.. how are those guide books going?!?!


  Big hugs
  xx C

  VastaaPoista
 5. Voi ei.. on taas niin ihana New York postaus, että tuonne olisi pakko päästä uudestaan. PIAN!

  VastaaPoista
 6. Moi! Ihana NYC.n matka takana (viikko oltu kotona) ja kauhea hinku taas mennä uudelleen...kiva nähdä, että samat paikat on sunkin postauksessa kuin mitä itsekin tallailin kera 14v. tyttären. Nyt itse ihastuin eritoten High Lineen ja West Villagen alueeseen sekä Meatpacking district.in alue... Hieno blogi sulla ja matkakertomukset on vaan aina niin kiinnostavia! T. Siru

  VastaaPoista
 7. Miten ihania kirjoituksia New Yorkista.

  En tiedä mistä rakkauteni New Yorkkiin on peräisin sillä ikinä en siellä ole käynyt. Tällä hetkellä säästän rahaa tulevaan New Yorkin matkaa varten joka kuitenkin on tarkoitus toteuttaa vasta vuonna 2018 kun täytän 50 vuotta.
  Nyt kuitenkin näitä sinun sivujasi lukiessa tuli sellainen olo etten millään voi odottaa niin pitkään vaan matka pitää päästä toteuttamaan jo aikaisemmin :))

  Mitä mieltä olet yksin matkustamisesta? New Yorkkiin tai ylipäätänsä mihinkään kaupunki- tai rantalomalle?

  Englannin taitoni on jokseenkin alkeellinen. Ymmärrän kyllä kun keskityn puheeseen ja luullakseni jotenkin puhunkin sitä mutta en menisi sanomaan kielitaidokseni englantia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinkkuna matkustelin jonkin verran yksin, aina kaupunkikohteisiin. En tiennyt kuinka kaunan olkisin sinkkuna, joten en halunnut odottaa mahdollista parinmuodostusta ennen kuin matkustaisin taas... Nykyisinkin usein vietan Pariisissa syyskuussa yksin viikonlopun ennen messuja.

   Asuminen tietenkin on kalliimpaa kuin kahdestaan matkustaessa, kun huoneet ovat usein kahden hengen huoneita. Kaupunkikohteissa nahtavaa ja tehtavaa riittaa paljon, rantalomalla yksin voisi olla tylsempaa.

   New York on ehdoton suosikkini, kuten blogistani varmaan on selvinnytkin. Kaupunki on varsin turvallinen yksin liikkuvallekin, joten siita vaan matkaan heti kun reissubudjetti on kasassa! Auttavalla kielitaidollakin parjaa hyvin, itse matkustelin aikoinaan yksin maissa, joissa eivat kaikki aina osanneet englantia, mutta selvitin asioitani vaikka elekielella.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.