Pan Am

En nykyisin seuraa kuin muutamaa sarjaa; Kova Laki on ikisuosikkejani ja katson joka jakson. Valitettavsti sarjan tekemien on lopetettu, meillä on kuitenkin veiklä ilmeisesti melko plajon jaksoja näyttämättä. Muut suosikkini Goodf Wife ja Mad Men (jota typerästi näytetään miltei yöllä, menee siis tallennukseen, katsomme sen viikonloppuisin) ovat tauolla. 

Nyt odottelen milloin syksyn uutuussarja Pan Am tulee Suomeen. Tyylilajiltaan taitaa mennä johonkin Mad Menin ja elokuvan Catch me if you can väliin (jonka musikaaliversion muuten näin Broadwaylla kesällä). Ainakaan pikaisella googlauksella ei mikään kanava vielä ilmoittanut ostaneensa sarjan esitysoikeuksia Suomeen, joten ainakin jonkin aikaa siis odotellaan. Traileri täällä.

Mitä sarjoja seuraat? Odotatko jotain sarjaa, mikä ei vielä Suomessa näy?

Edit; Pan am oli pettymys, juoni oli todella heppoinen ja ajankuvakin aika köykäinen.


I don't follow many TV series nowadays. Law and Order is my long time favorite (already sad to know it is coming to end soon), I watch every episode. Good Wife and Mad Men are other favorites, but not running in Finnish TV right now.

I am waiting for Pan Am to start in Finland, but it might take some time until it will be seen in the Finnish TV. Trailer here

Edit; Pan AM was a dissapointment; story line was very thin and childish...

5 kommenttia :

 1. Katsoin tätä sarjaa ensimmäisen jakson verran. Ei se huono ollut, mutta en vain jotenkin jaksanut innostua. Ihan mielenkiintoista tietysti nähdä, kuinka glamooria lentoemäntien työtä on aikoinaan pidetty.

  Pitäisi taas katsoa, missä mennään. En ole edes selvillä minä viikonpäivänä näytetään.

  Kumman vähän jaksaa nykyisin oikein seuraamalla seurata mitään sarjaa. Tuntuu, että kaikki on jo nähty. Olenkohan mä tulossa vanhaksi :)

  VastaaPoista
 2. Ennen tuntui, että monet sarjat olivat must see tv-kategoriassa, mutta nykyisin jaksan seurata enää muutamia sarjoja. Ehkä emme ole niinkään tulossa vanhoiksi, vaan TV:stä ei vain tule hyviä ohjelmia...

  VastaaPoista
 3. Hei, minä katselen sarjat aina netistä - toimii myös Suomessa. Tätä PanAm-sarjaa aloin seurata, vaikka kovin kummoiselta se ei kyllä vaikuta. Yleensä silittelen pyykkejä samalla, joten tällainen kevyempikin katseltava kelpaa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen pitänyt Kova laki-sarjasta, harmi jos loppuu.
  Greyn anatomiaa ja täydellisiä naisia seuraan myös.

  Seuraan myös sellaisia sarjoja (joita joko ei täällä vielä näy tai tulevat myöhässä) kuin mm. Sons of Anarchy, True Blood, Game of Thrones, Spartacus. Edustavat siis enemmän väkivaltaista genreä.. :-D

  VastaaPoista
 5. Blogissani on sinulle haasta. :) Mukavaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.