Playing with Picasa

Lomoish
Muokkaa kuvia ilmaisohjelmilla, lähinnä Picasalla. Päivitin Picasan joulun jälkeen ja huomasin, että siihen oli tullut uusia ominaisuuksia joilla leikin hieman appivanhempieni koiran Tarmon kuvien kanssa.

I edit my photos with free software, mainly with Picasa. I loaded the latest version of Picasa and noted there are some new features. I played with them when editing Christmas photos.
HDRish

Cinemascope

Vinjet

Local zoom

4 kommenttia :

  1. Hauskoja kuvia :) Kuvanmuokkaus ohjelmien kanssa kuluisi kyllä tunti jos toinenkin. Onnellista uutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Mäkin käytän lähinnä vain Picasaa. Töissä myös jonkin verran myös photoshoppia, mutta Picasa on niin helppokäyttöinen ja nopea, että turvauden siihen hyvin usein.

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia Tarmo-koirasta, karva näyttää niin pehmeältä, että sinne haluaisi upottaa sormensa. Kävin heti päivittämässä Picasani, kiitos vinkistä! Jostakin syystä se ei ikinä päivitä itse, vaikka niin asetuksissa on määrätty.

    Minullekin Picasa on riittänyt, mutta nyt olen opetellut Gimpin käyttöä kurssilla, siinä on joitakin kivoja lisäjuttuja. Ohjelma on suomenkielisenäkin niin vaikea, etten oppinut sitä itsekseni käyttämään, toisin kuin Picasaa.

    VastaaPoista
  4. Tarmolla on tosiaan ihana pehmeä turkki; tihein, jonka olen koskaan koiralla nähnyt, nahkaa ei saa näkyviin millään. Tarmo taitaa olla susien sukua, viime talvenakin se torkkui pakkasella hangella, lumi sateli sen selkään eikä se halunnut tulla sisään. Toisaalta sohvalla makailu takkatulen lämmössä on myös löytökoiralle mieluista...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.