Colorful spring


"Univormuni" on musta. Työskentelen värikkäiden kuosien ja kankaiden kanssa päivittäin mutta omassa pukeutumisessani suosin mustan helppoutta.

Välillä kuitenkin uskaltaudun räväyttämään väreillä. Keltainen hameeni on ollut suuri hitti, sitä on ihasteltu ja olen itsekin viihtynyt siinä hyvin.

Väreistä (ja -20% alesta) rohkaistuneena tilasin kevääksi Bodenilta lehmuksenvihreä-valkoisen puuvillaisen kotelomekon ja reippaan punaisen puuvilla-cashmereneuletakin. Bodenin mekkojen runko on minulle sopiva ja miltei kaikista malleista löytyy myös pidempi/polvet peittävä versio, ja olenkin tilannut sieltä muutaman mekon parin vuoden aikana. Miltei polvipituinen neuletakki on miltei samaa mallia kuin viime vuonna tilaamani vaalea beige neuletakki, jota olen käyttänyt todella paljon. Myös materiaalit ovat laadukkaita, todella pestäviä ja kestäviä.

Näiden pariksi sopisivat australialaiset Walnutin ballerinat. Ihastuin Walnutin kenkiin toissa kesän Australian-matkallamme ja tilasin sieltä kahdet kengät viime keväänä. Odottelen kuitenkin, jos kengät menisivät vielä myöhemmin -50% aleen.


My yellow skirt has been a big hit, I and everyone else have liked it, I have used it also troughout winter with black.

Encouraged by the colors (and current -20% discount) I ordered from Boden a green-white cotton dress and a red cotton-cashmere cardigan. I have liked the design of Boden's dresses (and longer alternatives in most dresses) and have almost similar Boden cardigan in light beige which I have used a lot. Quality of their garments is very good.

I also could buy Walnut's linen-leather ballerina flats, but I am waiting further discounts.

Päivitys:
Tilasin Bodenin vaatteet viime keskiviikkona, olivat lähettäneet seuraavana päivänä ja saapuivat tänään. Lähetysmaksu on 6£/toimitus eli ihan kohtuullinen.

Mekon vihreä on hieman tummempi kuin kuvassa, puuvillapopliinia, vuoritettu valkoiselal puuvillabatistilla, punainen neuletakki on tosiaan aika kirkas, mutta silti nämä jäävät, varsinkin kesämmällä tulee käytettyä paljon, kun taas saa hieman väriä talvisen kammoittavan kalpeuden vastapainoksi.


Update:

I ordered the Boden garments last Wednesday, they were mailed the next day and arrived today.

The dress is slightly darker than in th photo, light weight cotton popeline with cotton batist lining. The red cardigan really is of a bright shade. Anyhow, both are keepers and I believe they will get lots of use in the summer when I have tanned a bit, now I am very pale...

6 kommenttia :

  1. Kunpa osaisinkin pukeutua väreihin... Minunkin uniformuni on musta, turvallista ja helppoa.

    VastaaPoista
  2. Kun haluan pukeutua värikkäästi, pukeudun harmaaseen - voisi olla tunnuslauseeni. Käytän myös ruskeaa, valkoista ja denimiä. Sukkahousut voivat olla jopa punaiset (hurjaa).

    Kävin katsomassa noita Bodenin mekkoja, uskaltaisiko sitä innostua väreistä? Nettitilauksissa on ongelmana sovitus - miten osaat ostaa oikean koon?

    VastaaPoista
  3. Bodenilla on hyvät kokotalulukot, niiden avulla olen onnistunut koon valinnassa hyvin.

    VastaaPoista
  4. Onko Walnutin mitoitus mielestäsi kohdallaan? Vai suurta/pientä? Kauniita kenkiä.

    VastaaPoista
  5. Walnutin koot ovat olleet aika hyvin kohdallaan. Jos oma koko on "puolikas"ja miettii kallistuisiko suurenpaan vai pienempän kokoon, ottaisin mieluummin isomman koon.

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihana kenkäkauppa. Kiitos tästä tiedosta. Selkäleikkauksen jälkeen en enää voi käyttää korollisia kenkiä ja olen etsinyt jotain kivoja tasapohjaisia kenkiä, vähän erilaisa, ei ihan perinteisiä mustia tai ruskeita.

    Kiitos valtavasti.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.