My New York - Greenwich Village and West Village


Bleecker Streetillä ja sen sivukaduilla on paljon kiinnostavia liikkeitä, ravintoloita ja kahviloita. Viime matkalla halusin yleensä syödä jotain raikasta aamiaiseksi, olihan lämpötila 35-40 C välillä jo aamusta. Café Angelique Grove Streetin kulmassa ei pettänyt; ihanan marjaisa maitopullossa tarjoiltu smoothie ja minipannukakut mansikoiden ja banaanin kanssa olivat taivaalliset.

Yleensä emme käy kahta kertaa samalla matkalla samassa paikassa syömässä, mutta kun ystävämme tulivat kaupunkiin toiseksi viikoksi, veimme heidätkin tänne, niin hyvä aamiainen oli.

On Bleecker and crossing streets there are many interesting shops, restaurants and cafés. On last trip in July it was very hot, so I wanted to have something fresh for breakfast. Café Angelique on corner of Bleecker and Grove Streets didn't let us down; mini pancakes with strawberries and banana and berry smoothie were divine.
Bleecker Streetillä ovat mm. kuuluisat karun näköinen, mutta herkullisia pizzoja tarjoava John's Pizza ja Sinkkuelämästäkin kuulu Magnolia Bakery, jonka kuuluisat cup caket ovat kuitenkin omaan makuuni liian makeita.

Jos suomalaisia makeisia tulee ikävä, niitä saa Sockerbitistä Cristopher Streetiltä.

John's Pizza and Magnolia Bakery. If you fancy Finnish candies, you can find them at Sockerbit on Christopher Street.

Café Wha? on jo viisikymmentäluvulla aloittanut kellariklubi. Matalassa tilassa ovat uraansa aloitelleet mm. Bob Dylan ja Bruce Springsteen. Me olemme käynet usealla matkalla tiistaisin Open mic-illoissa, bändinä on silloin loistava soul-bändi Disfunktion.

Basement club Cafe Wha? was established already in the 50's. We have been there on many Tuesday nights on Open mic night, band on Tuesdays is a great soul band Disfunktion.

West Villagen sivukaduilla suurkaupungin hälinä tuntuu olevan kaukana.
7. Avenuen Greenwich Locksmithsin julkisivu on päällystetty avaimilla.

Side Streets of West Village seem to be far away from the hustle and bustle of busier streets.
Greenwich Locksmiths on 7th Ave have their facade made of keys.

Sullivan Bistro Sullivan Streetillä on paikallisten suosima pikku ravintola, täällä olen syönyt parikin kertaa hampurilaisia.

Sullivan Bistro on Sullivan Street is favored by locals. Their hamburgers are tasty.

Muut My New York-postaukset täällä
More My New York postings here.

1 kommentti :

  1. Kivoja kuvia ja hauskoja muisteluja. Mulle kyllä käy niin, että kun löydän mieleisen ravintolan käyn siellä surutta mahdollisimman usein :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.