French cosmetics from Paris



Vaikka messumatkalla piti kiirettä, ehdin käydä kosmetiikkaostoksilla muutaman vapaan tunnin aikana. Edullisia hoitotuotteita ja värikosmetiikkaa hankin paristakin paikasta. Onneksi lempipharmacieni on auki iltakahdeksaan ja Monoprix (jossa on erinomaiset hoitokosmetiikkavalikoimat) on auki yhteentoista illalla.

1 Sanoflorin kukkaiskasvovesiä olen ostanut pariltakin matkalta, tällä kertaa appelsiininkukkavettä.

2 Talvisin olen käyttänyt Nuxen Huile Prodigieuse- öljyä yövoiteen sijasta, tällä kertaa päädyin ostamaan Lieracin Huile Sensoriellea. Nuxea on vielä tippa jäljellä, sen loputtua siirryn tähän.

3 Vichyn raikastavan Oli 25 yeux-geelisilmänympäryspuikon ostin niitä päiviä varten kun silmänympärykset tuntuvat vaativan raikastusta kesken päivän, tätä voi taputella meikinkin päälle.

4 Garnierin BB-voidetta saa Suomenkin marketeista, mutta nappasin tuubin Monoprixista hieman Suomen hintoja halvemmalla ja tykästyin; meikittömiin viikonloppupäiviin sopiva ihon sävyn tasoittaja sellaisenaan ja toimii myös mineraalimeikin alla.

5 Caudalien eau de beautéa löytyy meikipussistani myös aina, raikastaa ja kosteuttaa ihoa myös meikin päälle suihkutettuna. Pikkupullon voi kuljettaa myös käsimatkatavarassa ja suihkutella lennon aikana kasvoille, jos lentokoneen ilma tuntuu kuivattavan ihoa.

6 Hollantilaisen halpakaupan Heman liike löytyi Halleilta, nappasin mukaan edullisen neutraalin värisen huulenrajauskynän (niitä ei voi koskaan ola liikaa, ne kun tuntuvat hukkuvan jatkuvasti ja  löytyvät jos löytyvät eri laukuista, auton penkin alta, töistä...). Saisi olla kuitenkin laadultaan pehmeämpi, mutta parin euron kynä käy hyväksi hätävaraksi.

7 Hemasta ostin myös mustan metallinhohtoisen voidemaisen luomivärin, jolla teen arkisin pientä säihkettä silmään tuovat rajaukset, juhlaan tällä saisi kevyen, mutta näyttävän silmämeikin yhdellä tuotteella.

8 Yleensä en pidä hiukkaakkaan itämaiseen vivahtavista tuoksuista, mutta hieman itämainen appelsiininkukkatuoksu oli kuitenkin niin kevyt ja orientalia oli vain häivähdys, että  Roger & Galletin pikkupullo Bois d'Orangea päätyi mukaani arkituoksuksi.

Even though my business trip in Paris was very busy, I managed to do some cosmetics shopping. Fortunately my favorite pharmacie is open till 8 pm and monoprix until 11 pm.

1 Sanoflore has nice, fresh floral tonic waters, this time I bougth orange blossom water.

2 I have used Nuxe's Huile Prodigieuse instead of night cream, btu this time bought similar product from Lierac.

3 Vichyn's Oli 25 yeux gel stick freshens around eyes even if used over make up.

4 Garnier's BB cream is sold also in Finland, but I bought a tube in Paris and like the product that can be used alone or under mineral make up powder.

5 Caudalie's eau de beauté I have used for years to refresh my make up. It's ideal also in long haul flights to tone dry skin.

5 Dutch Hema's inexpensive store I found in Les Halles and bought yet another lip liner.

6 Metalic shimmering eye shadow gel is also from Hema, it can be used for eye lining on work days or for festive make up over the whole lid.

7 I usually don't like Oriental fragances, but Roger & Gallet's Bois d'Orange had only hint of Orient with orange blossoms, so I bought a small bottle.

5 kommenttia :

  1. Kivoja, itselle uusia juttuja olet hankkinut!
    Tuo Garnierin BB piti minunkin uteliaisuudesta hankkia ja ON HYVÄ!

    VastaaPoista
  2. Tuota BB:tä pitää varmaan kokeilla, kun niin moni pitää siitä.

    Hyviä tuotteita olet ostanut ja noilla pärjää taas vähän aikaa.

    VastaaPoista
  3. Tuollaisia pikku tuotteita on mielestäni kiva ostaa matkoilta itselle tuliaisiksi. Ovat olevinaan "ylellisempiä" kuin vastaavat/saman hintatason kotimaasta ostetut tuotteet... Ostan joskus lahjoiksikin jotain pikku käyttökosmetiikkaa ulkomailta; käsi- tai huulirasvaa jne.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivoista vinkeistä! Tuo kosteus suihke vaikuttaa kätevältä. Kaikenlaiset jutut Pariisi matkoiltasi ovat mielenkiintoisia kuten myös nuo ruokajutut ja olihan minun saatava Suomesta tänne Kodinkuvalehti jossa on juttu teistä. Kiva muutenkin lukea pitkästä aikaa jotain suomalaista lehteä joka on kivasti tehty.
    -Anne

    VastaaPoista
  5. Garnierin BB:n tykästyin minäkin, tuntuu sopivan oikein hyvin talvikuivalle iholle. Hemasta toin syksyllä meikinpoisto öljyn joka on ehkä paras mitä olen käyttänyt ja hintakin taisi olla ihan hurjat 2-3€ :) Kosteus suihke täytyykin laittaa testattavien listalle. Itsensä hemmottelu on ihan parasta :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.