A favorite work outfit

Mekko/dress Ril's, takki ja neuletakki/coat and cardigan Boden, laukku/bag Cole Haan, kengät/shoes Stockmann Global, koru Design Laakso & Sundman

Nämä tänään päällä; villasekoitemekon toivoin siirtyvän jo talviteloille, mutta ilmat ovat vielä sen verran viileitä, ettei mekko tunnu yhtään liian lämpimältä. Huivi puuttuu kuvasta, mutta sekin on vielä tarpeen kaulaa lämmittämässä. Ja sukkahousut... toivottavasti pian tarkenee ilman sukkia.


Olen toivottoman hidas aamuisin ja suorastaan vihaan silittämistä, joten yleensä koetan valita jo edellisenä iltana seuraavan päivän vaatteet. Ripustan ne esiin ja jos vaatteissa näkyy jotain ryppyjä, ripustan ne yöksi ulos; luonnonkuituvaatteista rypyt siliävät hyvin tuulettamalla.


Asuni on usein mekko ja neuletakki tai hame ja yläosana neule tai trikooyläosa; helppoa ja yksinkertaista. Yhdistelen eri neuletakkeja ja mekkoja, ja käytän erilaisia koruja, jotta saan muutamasta vaatteesta useita kokonaisuuksia. Vaikka olenkin vaatealalla, olen pukeutujana klassinen (välillä mielestäni jopa vähän tylsä) enkä niinkään trendikäs. Jos tunnen oloni erittäin pirteäksi (tai toisaalta jos tunnen tarvitsevani boostausta), otan kaapista keltaisen hameeni, johon on kudottu pikkuisia seeproja ja yhdistän sen mustaan yläosaan. Hameesta saa aina positiivisia kommentteja ja tulee itsekin hyvälle tuulelle.

Blazereitakin kaapissa roikkuu useampiakin, mutta ne ovat jääneet todella vähälle käytölle enkä ole niitä enää ostanutkaan, kun jäävät käyttämättä.

Mikä on sinun luottoasusi töihin?


This is what I am wearing today. The dress is of wool mix and I was plannig to store it for summer, but it still isn't very warm and the dress doesn't feel too wintery.

I am hopelessly slow in the morning and hate ironing, so usually I try to select my outfit for the next day already the previous night. If there are any crincles, I  air garments on balcony. Crincles disappear easily in garments made of natural fibers without ironing.

My favorite outfit is dress wiht cardigan or skirt with cardigan or jersey top. Simple and easy. I combine different dresses and cardigans and change jewelry & accessories. Few garments make several outfits. Even though I work in fashion, I am not trendy, but a quite classy dresser, sometimes even a bit boring... But if I feel perky or in need of  a boost, I choose my yellow skirt; it gets compliments ever time and gets me on a good mood.

I own several blazers, but verey rarely use them. I have decided not to buy any now as I don't seem to wear them.

What is your favorite this-works-every-time outfit for work?

2 kommenttia :

  1. Toi laukku on upea! Ihanan pirteä ja värikäs. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on kyllä yksi suosikeistani; parin vuoden takaisella New Yorkin reissulla katselin sitä Cole Haanin liikkeessä pariinkin kertaan enenkuin ostin. Hinta oli hyvä -50% alkuperäisestä, mutta olin ostanut jo toisen töihin sopivan laukun http://lumolifestyle.blogspot.com/2009/10/zebra-bag.html, sen -60% alennuksella. Molempia olen käyttänyt paljon, tätä enemmän kesällä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.