Glitterati party shoes

 
 
 
 

Sisäinen harakkani heräsi eloon kun näin nämä mokkakengät; sopiva hinta 20% alennuksella rohkaisi ostopäätökseen. Ja yksi lempiväreistäni; muta! Puhun aina kollegoiden kesken kuinka muta on vaatetuksessa aina hyvä, monille sopiva ja kaupallinen väri, asiakkaille puhun hiekasta ja nutriasta kun kuvailen samaa sävyä...

Minulla ei ollut mitään tiettyä tilaisuutta mielessä, kun ostin nämä kengät, mutta kesällä on itseasiassa tulossa parit juhlat, joihin saatan vetäistä nämä tuhkimokengät jalkaani.

My inner magpie came alive when I saw these glittering suede shoes. Also the price was right with 20% discount. I also love the shade; mud! I always tell my colleagues how mud is a very good commercial, universally flattering shade in clothes, but when I describe the same shade to my customers  as sand or nutria...

I have to admit I didn't have any specific even where I would wear the shoes, but actually there will be few parties this summer where I can wear my Cinderella  shoes very well.

7 kommenttia :

 1. Ihanat Tuhkimo-kengät! Kesä on vasta tulossa, joten varmasti löytyy käyttöä :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuin samoihin kenkiin Aleksi13:ssa maanantaina, kun etsin iltapukuun kenkiä. Väri olisi matchannut pukuun täydellisesti. Päädyin kuitenkin korolliseen versioon. Toivotaan, ettei jalat väsy illan mittaan.

  VastaaPoista
 3. Harvoin käyn Aleksi 13:sta, mutta nyt oli ohikulkiessa hetki aikaa (ja -20% alekyltit houkuttelivat...). Kokeilin Facen korollisia malleja, mutta ne olivat liian kapeita jalkaani ja näiden ylenpalttinen koristelu viehätti.

  VastaaPoista
 4. Katselin itsekin samantyyppisesti koristeltuja espanjalaisia sandaaleja yhden kenkäliikkeen ikkunassa niin himoiten, että on pakko ehkä käydä sovittamassa. Kyllä kesällä pitää saada kimaltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta, kyllä elämässä täytyy pikku blingiä olla!

   Poista
 5. Siis kerrassaan taivaalliset kengät!! Harakka ja kenkäfriikki on aina "hyvä" yhdistelmä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvennykseksi, että minussa toteutuu juurikin tuo yhdistelmä. :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.