lauantai 9. kesäkuuta 2012

Apricot mozzarella salad



 


Siippa oli työmatkalla viime viikolla, joten tein itselleni helppoja yhden hengen ruokia hänen poissa ollessaan.

Aprikooseja, mozzarellaa, kurpitsaöljyä ja minttua - tästä ei salaatti paljon helpommaksi tule.


Husband was away last week for work, so I made myself simple, easy dishes while he was gone.

Apricots, mozzarella, pumpkin oil and fresh mint - couldn't be easier.

5 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen yhdistelmä! Täytyypä ensi viikolla anoppilan auringossa testata tuota.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä, en minäkään ole yhdistänyt aprikoosia , minttua ja mozzarellaa. Olen ihan hulluna aprikooseihin, niin kokeilen varmasti reseptisiä. Kiitos!

    VastaaPoista
  3. Olen tehnyt monta kertaa tätä ihanaa salaattia, välillä vaihtelen aprikoosin makeisiin, kypsiin persikoihin, välillä lisään mukaan prosciuttoa. Mutta kurpitsaöljyä en ole koskaan kokeillut! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  4. Teen kesällä paljon salaatteja, joissa on hedelmiä, tätähän voi varioida loputtomiin. Kurpitsaöljyssä on paahteinen maku ja pari tippaakin antaa kivan säväyksen.

    VastaaPoista
  5. Kiitos vinkistä! Mä yleensä kokkailen itselleni päivällä hyvin helppoja ruokia, joten tätä pitää kokeilla. Kävisikös tähän tuore basilika?

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.