torstai 21. kesäkuuta 2012

Courgette houmous



Englantilaisessa Red-lehdessä (josta olen muuten tainnut ostaa joka ikisen julkaistun numeron), oli kiinnostavalta kuullostava kesäkurpitsahummuksen resepti.

Mausta tuli hyvä ja kesäisen raikas, mutta koostumus jäi löysemmäksi kuin reseptin ja kuvan perusteella oletin. Hummus-kastikkeen kanssa nauttittiin broilerin rintafilettä, jonka paistoin päärynälohkojen kanssa.


In english Red magazine (it's my favorite magazine, I believe I have bought every single issue of it) I found an interesting recipe of courgette houmous.

My houmous tasted good and summery fresh, but it had a more consistency running than I expected.
With "houmous dressing" I served chicken breast braised with pear cubes.

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan kesäkurpitsaa ja hummusta, joten kesäkurpitsahummuksen on oltava erityisen hyvää!!

    Mutta onpas lehti englannistanut hummuksen oudolla versiolla sanasta! En ole koskaan kuullut, vaikka hummus-maassa on tullut asuttua vuosikausia.

    Seuraavaksi sun täytyy ostaa munakoiso ja tehdä moutabeliä. Se on ihan huippuhyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moutabelia taytyy kokeilla!

      Itsekaan en olisi englanniksi kirjoittanut hummusta noin, mutta paatin kayttaa samaa nimitysta kuin tuossa ohjeessakin oli.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.