Restaurant review; Liberty or Death, HelsinkiLomani alkamisen kunniaksi kävimme eilen parilla cocktaililla. Liberty or death on avattu jo useampi kuukausi sitten ja se on vain kivenheiton päässä toimistostani, mutta kävin siellä ensi kertaa nyt.

Baari toi mieleeni cocktailloungeja New Yorkista, paikka betonilattioineen ja rosoisine seinineen olisi voinut olla suoraan vaikka Brooklynin Red Hookista tai Manhattanin Nolitasta . Juomissa käytettiin paljon tuoreita marjoja ja hedelmiä, maistelemamme cocktailit olivat erinomaisia!


Kolmannessa kuvassa näykyvä kätevä sitruspuristin päätyi ostoslistalleni, vanha puristimemme hajosi jo aikaa sitten, mutta emme ole hankkineet vielä uutta. FreshForce-puristinta myy kuulemaa ainakin Stockmann ja Kokkipuoti.


We celebrated the first night of my summer vacation at Liberty or death cocktail bar in Helsinki. It's located across the park from my office, but it was the first time I visited the bar.

Bar reminded me of cocktail lounges in New York,with the concrete floors and roughly finished walls it could have been in Brooklyn's Red Hook or Manhattan's Nolita. Cocktails were based on fresh berries and fresh squeezed fruit juices, they were delicious!

7 kommenttia :

 1. So nice design! The rough wall and shelves full of books are awesome

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I also liked the rough look. It's a new bar, but looks like it had been there forever.

   Poista
 2. Kävimme myös ystäväpariskuntamme kanssa täällä vappuna ja tykkäsimme kovasti! Puhumattakaan hyvistä drinkeistä, koko paikan tunnelma oli kauhean kiva ja rento. Ja toki tykästyin myös kovasti sisustukseen! :) ensiksi muuten käyntimme jälkeen luulin, että paikan nimi on Liberty of Death ja vähän ihmettelin rajuhkoa nimeä. Sitten hokasin yhden pienen kirjaimen eron ja sitten tuntui sopivammalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma oli mukavan rento, mutta tuotteisin eli cocktaileihin oli kuitenkin paneuduttu ja panostettu kunnolla.

   Poista
 3. Tämä on meidänkin mielestä aivan ihanan valloittava ja todellakin tervetullut uusi hengailubaari Helsingin iltaelämään, jee!

  VastaaPoista
 4. Onpas mukavannäköinen paikka! Uskon, että tällaiselle paikalle on kysyntää. Pistetäänpä taas korvan taakse, nyt mulla on drinksupaikka kahvilan lisäksi joihin pitää mennä jos joskus vielä Helsinkiin pääsen :)

  VastaaPoista
 5. Haaa, lauantaina olen menossa ulos viettämään syntymäpäiviäni. Luulen, että menen juomaan yhden tai toisekin drinksun Liberty of Deathiin:)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.