Sit down with me












Kun aurinko vähänkin pilkahtaa, kahviloiden lisäksi kantakaupungin kauppiaat nostavat omaa ja asiakkaidensa lepohetkeä varten tuolit ulos.

Enää tämä päivä ja sitten minäkin voin rauhassa istuskella lomalla ja antaa maailman kulkea ohi.


When sun comes out, besides cafés also shopkeepers set tables and chairs outdoors in Helsinki.
Only today at work, then I can sit down on vacation and let the world go by...

12 kommenttia :

  1. Tuo onkin hyvä keino rentoutua - istua ja seurata ohi kulkevia ihmisiä.

    Sen jälkeen kun muovituolit kiellettiin terasseilta onkin katukuva kaunistunut huomattavasti. Ihania lepopaikkoja ovat liikkeet laittaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muovituolit olivatkin kamalia, terassit ovat paljon viihtyisämpiä nyt kun muovituolit on kielletty.

      Napsin kuvat pari korttelin matkalla toimistoltani, ainakin Punavuoressa näitä pikku taukopaikkoja liikkeiden väelle ja asiakkaillekin riittää.

      Poista
  2. Mukavaa ja antoisaa lomaa! Kivasti sanottu "antaa maailman kulkea ohi", se on oikea asenne lomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus olisi ainakin ottaa välillä vähän rauhallisemmin seuraavan viiden viikon aikana. Lomamatkasta Istanbuliin saattaa tulla kuitenkin vähän "suoritusloma", kun nähtävää miljoonkaupungissa tuntuu riittävän....

      Poista
  3. Hyvää lomaa! Minua nämä kuvat ilahduttivat kovasti, meiltä puuttuvat kadut ravintoloineen ja kahviloineen. On vain suurempia tai pienempiä "mall". Kaupunkimaisemaa on välillä ihan ikävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä on kyllä etenkin kesällä ison pikkukaupungin tunnelmaa, tällaiset piku yksityiskohdat vain lisäävät sitä!

      Poista
  4. Kiva kuvateema! Onpa todella monenlaisia tuoliryhmiä... Tästä voisi melkeen tehdä profiloinnin: kerro minulle mistä ryhmästä pidät, niin kerron sinulle millainen olet. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieleeni taitaa olal eniten tuo kakkoskuvan musta pöytä-tuoliyhdistelmä, se on sisäpihalla olevan mainostoimiston kahvittelupaikka ja näkyy työhuoneeni ikkunasta. Nythän en tosin näe sitä viiteen viikkoon...

      Poista
  5. Mukava postaus. Kyllä noille kelpaisi ohikulkeissaan istahtaa maailman menoa katsastamaan. Hyvää lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siippa on töissä ensi viikon, jos säät suosivat, pyöräilen varmaan keskustaan päivittäin, istun ulos kahville ja tarkkailen ohikulkevaa maailmaa...

      Poista
  6. Saksassa reissatessa olen huomannut heidän viehtymyksensä penkkeihin. Moselin laakson pienessä kylässä melkein jokaisen oven pielessä oli penkki. Itsekin olen siirtynyt tähän ja mikäs on kivempaa kuin istualtaan laittaa kumppareita jalkaan. Kumpparit säilytän penkin alla, ovat siinä aina valmiina. Tänä kesänä kumppareita onkin tarvinnut. Tänäänkin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.