Workwear detailsKengät/shoes Unica, bag/laukku Hongkong, rannekorut katukaupustelijalta Pariisista/bracelets from a street wendor in Paris
Vaikka olenkin uhonnut yrittäväni mustasta eroon, on kesävaatteissanikin aika paljon mustaa piristettynä valkoisella ja ripauksella kirkkaita värejä. Viime viikolla oli muutama niin kylmä päivä, että vajaamittaiset lahkeet tuntuivat liian kylmiltä, mutta sukkia en suostunut laittamaan jalkaan.
(Joo, tiedän, ihan teiniuhoa kulkea sääret sinisinä kylmästä, mutta en vain jaksa kalenterin mukaisina kesäkuukausina vetää sukkia jalkaan...)

Even though I have told I try to get rid of black, I have to admit I own and wear quite may black summer clothes, but I try to brighten them up with white and small shots of bright colors. There were few so chilly days that I had to abandon short legged trousers, but still refused to wear socks.

5 kommenttia :

 1. Itselläni taas on melkein aina sukat jalassa. Kesälläkin saatan hiippailla shortseissa ja t-paidassa ja villasukissa. Kun ei varpaita palele niin ei muutenkaan. Lisäksi en oikein pidä kengistä paljaissa jaloissa. Mutta meitä on moneksi ja hyvä niin.

  VastaaPoista
 2. Kivoja yksityiskohtia! Mä läksin täältä yksi vuosi sinne Suomeen juhannuksen viettoon ilman takkia. Oli yksi kylmimmistä juhannuksista miesmuistiin. Onneksi löytyi toppatakki lainaan :)

  VastaaPoista
 3. Viime vuosina juhannusaatto on ollut vielä aika viileä, mutta juhannuspäivänä on alkanut lämpiämään ja viimeinen työviikko juhannuksen jälkeen on ollutkin jo helteinen. Sukat palaavat jalkaan kuitenkin vasta syksymmällä. Kylminä kesäiltoina voin tehdä kompromissin ja vetää Uggin lampaankarvatossut jalkaan.

  VastaaPoista
 4. Mä olen ihan samanlainen. Kun sukat keväällä riisutaan, niin niitä ei ennen lokakuuta jalkaan laiteta, vaikka olisi kuinka kylmä. Ja välillä on ollut kylmä;)

  VastaaPoista
 5. Voi kun minäkin voisin kulkea ilman sukkia, mutta onnistun aina saamaan rakkoja ja hiertymiä kengistä. :-( Joudun siis usein vetämään töihin jalkaan joko hameen kanssa sukkahousut tai housujen kanssa kammottavat "mummosukat". Sellaiset avokassukat eivät vaan useista eri merkkien kokeiluista huolimatta pysy jaloissa.

  Ihana se tuolla alemmassa postauksessa ollut kaulakoru jonka olit teettänyt ystäväsi muistolle! <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.