A floating risotto

 
Pääasiallinen "ruokakuvastudioni" on arki-iltaisin liesituulettimen alla; nostelen ruoan lautaselle, otan pari kuvaa ja sitten äkkiä syömään. Arkena ei ole aikaa eikä energiaakaan stailaukselle, vaikka sitäkin aion vielä opetella kunnolla. Mustan pahvin sentään nostin taustaksi; lautasen pohja häviää varjoihin ja lautanen näyttää suorastaan leijuvan.
 
Kahden hengen perusrisottoon on lisätty sipulia, kolme pientä chorizo-makkaraa, kotitekoista pestoa ja ruokamessuilta hollantilaisilta myyjiltä ostettua goudaa.
 
 
My main "food photo studio" is under the kitchen hood; I lift the food on the plates, snap few photos and then eat. On weekend night I don't have time or energy for styling, even though I want to learn more about food photography and styling. A black cardboard is places as background; the bottom of the plate vanishes in the shadows and the plate seems to be floating.
 
In the risotto I added home made pesto, an onion, three little chorizos and gouda.
 


5 kommenttia :

 1. Mun täytyy kanssa ostaa mustaa kartonkia! Toi kuva on tosi hyvä. :)

  Mä kuvailen yleensä keittiön pöydällä ja yritin siirtää kattovalaisimen niin, että se antaisi mahdollisimman paljon valoa. Meillä on sellainen tyhmä valkoinen vanha liesi, joten sen päällä en suostu kyllä kuvia ottamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi kartonki onkin hyvä taustamateriaali, sillä peittää lieden nopeasti. Tosin kuvan kolmiulotteisuus ei ole kovin syvä, kun täytyy varoa etummaisia levyjä, jotka ovat vielä kuumia... Silti paras pimeän ajan valo tuntuu meillä olevan juuri tuo liesituulettimen valo, joten pääasiallinen "studio" pysyy sen alla talven pimeydessä.

   Poista
 2. Kiva, kun kommentoit mulle, niin löysin tieni tännekin! :) Voiko sua seurata blogilistan kautta laisinkaan? Itse pyrin aina keskittämään lukemani blogit sinne, kun en laiskana jaksa lukea monesta eri paikasta... :D

  VastaaPoista
 3. Ja kuinka ollakaan, kun kurkkasin huolella, niin sieltähän tämä tekeleesi listoilta löytyikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sieltä löytyy, samoin Indiedaysin inspirationista, jos sitä kautta haluaa seurata.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.