Back from Copenhagen and the mother of all ear infections

Kööpenhaminan lomanen meni hyvin, ostoksia ei tullut paljoa tehtyä, mutta kävelimme Köpenhaminaa laajasti ympäri, söimme erinomaisesti ja taide- ja kulttuuriannoskin tuli nautittua Glyptoteekissa.

Nyt olen rajun korvatulehduksen kourissa. Olin viime talvena korvatulehduskierteessä, joka ei tainnut ihan parantua kokonaan ja nyt tulehdus näyttää uusiutuneen. Kävin jo pari viikkoa sitten lääkärissä ja sain taas aika vähättelevän kohtelun, lääkettäkin määrättii tyyliin "lääkitään vähän, jos kerran haluat". Vähän tulehdus rauhoittui, mutta tulehdus alkoi uudestaan viikonloppuna ja  ja täksi aamuksi se olikin jo täysin villiintynyt niin että pää oli turvonnut ja ihottumaa oli poskilla saakka.... Onneksi älysin vihdoin mennä korvalääkärille yleislääkärin sijaan. Hän ottikin vaivani vakavasti ja nyt olen jollain kolmen lääkkeen megakuurilla, joka toivottavasti tehoaa. Kunhan vähän tokenen tästä teen vielä pikku ruokaraportin Köpiksestä.


Back from Copenhagen. Our weekend trip went well; didn't shop much, but we walked widely all around Copenhagen, ate very well and had our share of art and culture in Glyptotek.

Now I (again) have a massive ear infection. This time worse than ever. I finally skipped the general practitioners and went to ear specialist. Finally someone seemed to take my ears seriosly, so I hope the heavy dozes will help me for good. I will give a little food report form Copenhagen when I have recovered a bit.


6 kommenttia :

 1. Pikaista paranemista!

  Ihana seurata näitä Köpis raportteja. Omaa helmikuista matkaa odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kööpenhamina on todella kiva kaupunki; kauniita rakennuksia, jänniä ruokapaikkoja, hyvät ostosmahdollisuudet (vaikka tällä kerralla jäivätkin aika lailla hyödyntämättä) ja vain vähän yli tunnin lennon päässä Helsingistä. Todettiin, että täytyy käydä useammin, lentotarjouksia kun kuitenkin löytyy aika usein.

   Poista
 2. Voi ei - korvatulehdus! :-( Itsellä on ollut pari korvatulehdusta aikuisiällä ja ne ovat päätyneet tärykalvon puhkeamiseen itsekseen. Hyvä, että menit spesialistille ja toivottavasti tulehdus paranee pian!

  Ihania Köpiskuvia, lisää odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena oli vain yksi korvatulehdus, talvella vaivasi monta viikkoa ja nyt taas pari viikkoa. Toivon todella että rohdot tepsivät...

   Poista
 3. Toivottavasti paranet pian! Kööpenhamina kuulostaa niin hyvältä.
  XX

  VastaaPoista
 4. Paranemisia! Korvatulehdukset ovat hirmu inhottavia.. Itse kärsin niistä pienenä aina flunssan ohessa. Nyt aikuisiällä ne ovat onneksi loppuneet ihan kokonaan!

  Mutta paranamisia ja rauhallisia hetkiä vällyjen alla. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.