Advent calendar December 13th; Christmas decorations










Hyvää Lucianpäivää!

Anoppilasta viikonloppuna haettu joulukuusi on nyt nostettu sisälle ja koristeltu. Ihailen kuusta mielelläni hyvissä ajoin ennen joulua. Vaikka kuusta ei ole muotoiltu sen kasvaessa, se on oikein komea "Disney-kuusi".

Meillä ei ole vuosittain vaihtuvia joulun teemavärejä, vaan koristelemme traditionaalisesti samoilla koristeilla vuosittain. Monet koristeet on ostettu matkoilta ja ne tuovat aina mieleen haluskoja hetkiä reissuiltamme.

Pieniä lasikoristeita ostimme Key Westistä kymmenen vuotta sitten joulun alla, sattumoisin samana vuonna tuleva kälyni antoi minulle samoja koristeita joululahjaksi. Jo lapsuudessani kuusessa oli lasikoristeita ja olen pitänyt niistä aina.

Pari hassua koira-aiheista joulukoristetta ostin häämatkalta Las Vegasista, vähän huumoriakin täytyy koristelussa olla. Pupukortin ostin Berliinistä viitisen vuotta sitten, lähetin samaa korttia muutamalle sinä jouluna, mutta yhden pidin itselläni ja se on aina jouluna esillä.


Alimpien kuvien pajusydämen ja lasikoristeet ostin Paimiosta viikonloppuna.

Koetan saada kuusestakin kokonaisen kuvan, kunhan pääsen vähän paremmissa valaistusolosuhteissa kuvailemaan.

 
Päivän lukuvinkki on Ruche/A homemade holiday.


We have carried in and decorated our Christmas tree now. I like to admire it before Christmas, there is enough to do on the days before Christmas than decorate the tree.

We don't have theme colors for each year, we rather have traditional decorations taht bring back memories. Many of the decorations we have bought from our trips and recall them every time we decorate the tree.

I'll try to get a photo of of the whole Christmas tree on weekend when there is hopefully more light than on dark mornings and nights, it is quite handsome!
 
 
Reading tip of today is Ruche/A homemade holiday.

4 kommenttia :

  1. Käyn täällä aina välillä hengähtämässä ja ihailemassa joulutunnelmaa, omassa kodissa on tunnelma vielä vähän kadoksissa. :)

    Ihania joulukoristeita! Itse olen hankkinut joka joulu muutaman uuden kuusenkoristeen. On ihana käydä valitsemassa ja muistelemassa, että oliko sellainen jo kotona vai ei.

    Tunnelmallista joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä viikolla tunnelma on ollut aika työleirimäinen, olen tehnyt ruokalahjoja puolille öin useana iltana...

      Poista
  2. That is a very cute rabbit card :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.