Flower power

 
 
 
 
Viimeinen valkoinen jouluamaryllis lakastui vasta tällä viikolla.

Menin ostamaan syreenejä, mutta tulinkin kotiin muutaman anemonen ja mikähän-kello-tämä-olikaan kanssa. Kukat olivat yksitellen pulloissa, kunnes anemonen varret pehmenivät. Ne saivat kuitenkin muutaman päivän jatkoajan lyhennettyjen varsien kanssa pikku lasimaljakossa. Toivat talven keskelle kaivattua keväistä tunnelmaa.

I am looking forward to spring. Flowers gave a hint of spring, even though we still have two cold, snowy months ahead of us...

8 kommenttia :

  1. Oi ihanuus, valkoinen kukka näyttää Lumikellolta, joka aloittaa kukintansa tosi varhain keväällä, kevättalvella ja kuuluu narsissikasveihin. Rakastan niitä ja poimin niitä pihaltamme täällä Puolassa edellisessä kodissamme ihan lumen keskeltä melkein. Mikä kukkakauppa niitä mahtaa myydä siellä? Tosi kauniita molemmat kukkasi.
    xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen kello on aika iso, varsikin oli n. 40 cm pitkä. Lumikellohan on ihan pieni, niitä kastvaa pihallamme. Odottelen jo maaliskuun loppua, kun ne alkavat tunkea läpi hangen.

      Poista
  2. Noita anemoneja olen nyt nähnyt monessa blogissa, mutta valitettavasti omassa "vakkari-kukkakaupassa" niitä ei ole ainakaan vielä ollut. Pitäisiköhän oikein toivoa niitä tilattavaksi, ovat niin kauniita!

    VastaaPoista
  3. Anemone on kauneimpia kukkia, mitä voin kuvitellla. Kuvassa samaan aikaan pehmeä ja voimakas. Valkoinen kello taas ilmava ja kevyt, ihana kontrasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yleensä välitä violetista, mutta nämä vetosivat minuun.

      Poista
  4. Anemoneja oli ihan kauppakeskuksen aulan kukkamyynnissä Ruoholahdessa. Aiemmin muistan nähneeni niitä vain "paremmissa kukkakaupoissa".

    VastaaPoista
  5. Anemoniat ovat todella kauniita kukkia! Sinulla kestivät amaryllikset todella pitkään sillä heitin omani menemään jo yli viikko sitten. Kevät ja kukkaset kuuluvat niin selkeästi yhteen, joten huomenna taidan ostaa olohuoneen pöydälle kimpun jotain kauniin keväistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä syy oli siinä, etten pahemmin kastellut amarylliksiä, niin ne eivät kasvaneet pituutta liikaa.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.