Isn't she lovely?!

 
 
 

 
En ollut nähnyt edesmenneen ystäväni koiria yli kahteen vuoteen, mutta nyt 12-vuotias Diiva tuli luoksemme viikonlopuksi, kun koirien nykyinen emäntä, ystäväni äiti, joutui usean päivän tutkimuksiin. Toinen koirista meni toisen ystävämme luo hoitoon.

Ikä ei tätä Miss Maailmaa, Maailmannäyttelyn voittajaa 2000-luvun alusta paina, pikku kaunotar on edelleen hyvin leikkisä ja täynnä tarmoa. Se oli yhtä riemuissaan lenkille lähdöstä kuin aiemminkin, haastoi meitä leikkiin ja mönki peiton alle viereen nukkumaan niin kuin ennenkin.

Eikös olekin aika hurmaava?

I hadn't seen my belowed friends dogs since she passed away over two years ago. Her mother has had her dogs, but now she had to have some medical examinations so we took Diiva for the weekend.

This 12 years old Ms. World as we call her (she had World Winner title back in 2002) is still playful as a puppy, she challenged us to play with her, was as eager to go for walks and when we went to bed she dived under covers just like in the old days.

Isn't she lovely?

12 kommenttia :

  1. Kerrassaan ihana ja aikamoinen kaunotar! Mielenkiintoista, että ikä ei näy missään. Mukavaa yhdessäoloa teille.

    VastaaPoista
  2. Niin KAUNIS! Ikä ei todellakaan näy missään.
    XX

    VastaaPoista
  3. Niin hurmaava ja kaunis!
    Eikös olekin ihana saada välillä tuollainen rouva taloon? Melkein kuin kuningatar!

    VastaaPoista
  4. Kyllä, niin kaunis ja ilmiselvästi maailmannäyttelyn voittaja! :)

    VastaaPoista
  5. Diiva on oikea pikku kuningatar. Välillä se loikkaa hyvin vaativasti syliin ja napittamaan suoraan silmiin "Viihdytä mua!" Toisaalta se voi olla hyvin arka, lähilahden leijalautailijat kovat aina kauhistuttaneet sitä, taitavat muistuttaa jättiläismäistä lintua. Ne nähdessään se miltei kapuaa säärtä myöten syliin ja painaa kuonon kainaloon piiloon.

    VastaaPoista
  6. Siis kerrassaan hurmaava mussukka :)

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihanainen koira tämä Diiva on! Russeleita ei ikä juuri paina eli näimme oman koirani Minnien kanssa kesällä Rajasaaressa todella leikkisän russelin. Kyselin omistajilta koiran ikää ja arvioin mielessäni sen olevan 5-6 vuotta. Ei todellakaan - vaan tämä hyppivä karvapallo oli 12 vuotta vanha :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.