Kale love


Lehtikaali on ollut minulle tähän mennessä lähes tuntematon, mutta äidiltäni lahjaksi saamassani Scandinavian Christmas-kirjassa oli hyvä  ja herkullisen näköinen helpon lehtikaali-granaattiomenasalaatin ohje. Kun vielä Stockalla osui silmiini rasia lehtikaalia, oli resepti "pakko" toteuttaa chilillä ja valkosipulilla marinoidun broilerinrinnan lisukkeeksi.
 
Maukkauden lisäksi lehtikaali on terveellinen, se sisältää runsaasti C-vitamiinia, rautaa, kaliumia ja B1-vitamiinia.
 
 
Lehtikaali-granaattiomenasalaatti
 
 
100 g lehtikaalia
1 granaattiomenan siemenet
 
1 limen mehu
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
pippuria
 
Poista sitkeät lehtiruodit lehtikaalista. Pilko lehtikaali pieneksi. Sekoita kastikeainekset ja sekoita lehtikaalin ja granaattiomenan siementen kanssa.
 
 
Kale has been almost unknown to me until now. I got Scandinavian Christmas book from my mother, there I found a delicious looking kale and pomegranate see salad recipe.
 
Besides tasty, kale is also healthy, it contains c and B1 vitamins, iron and kalium.

Kale and pomegranate seed salad
 
100 g kale
seeds of one pomegranate
 
juice of one lime
1 tbs olive oil
salt
pepper
 
 
Cut off the hard kale stems, cut kale in thin slices. mix dressing ingredients. Mix dressing with kale and pomegranate seeds.

3 kommenttia :

  1. IHANAN HERKULLISELTA näyttää...nyt on pakko kysyä miten teet edellisen päivityksen perunapaistoksen, onko se tavallinen perunasose, jossa juustoraaste päällä vai...?
    XX

    VastaaPoista
  2. Perunapaistoksessa oli ohueksi viipaloitua perunaa, yrteillä ja pippurilla maustettua kevytkermaa jaa päällä juustoa.

    VastaaPoista
  3. Hey! I am sure you'll be loved by many on world's 1st eyewear styling community —— plus.firmoo.com, could we have the honor to see you there?

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.