Shopping trip

 
 
 
Nyt kyseessä ei ole shoppailumatka jossain ihanassa kaukokohteessa, vaan ihan viikonlopun kauppareissu.

Päätimme kurvata jäätä myöten kauppareissulle, jotta ainakin kerran talvessa voi sanoa olleensä jäällä. Viime kevättalvena jäällä kävely jäi niin myöhään, että avovesi välkkyi mielestäni vähän liiankin lähellä.


Sunnuntaina aurinko paistoi upeasti ja suojaisassa paikassa se tuntui jopa hieman lämmittävän kasvoja. Niemen takaa kääntyessämme raaka totuus kuitenkin paiskautui vasten kasvoja, pureva viima sai silmät valumaan ja ihon kirvelemään. Voi kevät, saavu pian!

I am not writing about shopping in some exotic location (although Helsinki can be exotic to people coming from warmer climates), but just about weekend's walk to grocery store.

We decided to take a reroute on ice, so we can say that we've been on ice this winter. Sunshine was glorious and at first the sun beams almost felt warm on our face. But when we passed the cape, excruciating cold wind burned our faces. Oh spring, pls come soon!

5 kommenttia :

  1. Kaunis auringonvalo näissä kuvissa. Minäkin odotan jo kevättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulos lähtiessämme aurinkoi paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta pilvilauttoja pyyhkäisi matalalta lujaa vauhtia. Valosta tuli aika erikoinen, ei ihan tallentunut kuviin samalla tavalla.

      Poista
  2. Upeita kuvia! :) Kevät saisi kyllä jo tulla, vaikka totuus taitaa olla se, ettei se ihan kulman takana vielä ole..

    VastaaPoista
  3. Olet kyllä hyvin vanginnut kuviin tunnelman. Oikein alkoi selkäpiitä värisyttää. Meillä on tänään viileämpi päivä, vain n. 5 C astetta ja kylmä tuuli. Tulin juuri lenkiltä ja poskia ihan kuumottaa, kun tuuli niin niitä tuiversi.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.