Favorite bracelets

 
 
 
 
 
 Hopeiset rannekorut ovat suosikkejani. Muutama on matkamuistoja Tiffanylta, usein käytän myös Mariian tekemiä rannekoruja. Välillä on taas hauska käyttää edullisia nahkarannekkeita.
Kihla- ja vihkisormusten lisäksi ranteessa on aina joku koru. Jos ulos astuttuani huomaan unohtaneeni rannekorun, käännyn takaisin hakemaan jotain ranteeseen. Muuten tulee alaston olo.

Onko teillä koruja, joita ilman ette voi olla?

Silver bracelets are my jewellery favorites. Few are form Tiffany's, I often use also bracelets made by Mariia. Sometimes it's fun to wrap an inexpensive leather bracelet around the wrist.
 
Besided my engagement and wedding bands I always wear a bracelet. If I walk out the door without a bracelet, I trun aroung and go back home to get one. I feel naked otherwise.
 
Do you have jewellery you cannot be without?

7 kommenttia :

  1. Ensinmäinen koru on kaunis, samoin tuo oranssi nahkaranneke on ihana !

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo sydänrannekoru!
    Minulla on melkein aina sormessa sormus, joka on ostettu vuonna 2000 Lanzarotelta yhdestä pienestä kylästä. Koostuu kolmesta hopearinkulasta eli "köyhän naisen versio Trinity sormuksesta" :)
    Vaihtelen koruja usein ja paljon erilaisia suosikkeja löytyy - ai, miten niin harakka luonteeltaan :D

    VastaaPoista
  3. Kivat rannekorut...oli muuten ihanat ja herkulliset kuvat Ruotsin ruokahalleista...
    XX

    VastaaPoista
  4. Itsekin pidän enemmän rannekoruista kuin sormuksista ja oikeassa ranteessa on oikeastaan aina joku koru. Minäkin pidän eniten hopeisista sekä nahkarannekkeista.

    Nuo ovat kaikki ihania, mutta varsinkin tuo oranssinahkaranneke on omaan makuuni!

    VastaaPoista
  5. Kauniita koruja!! Tietyt sormukset pitää aina olla, samoin joku rannekoru. Sekä aina sama kaulakoru (paitsi juhlissa).

    VastaaPoista
  6. Mulla on pakko olla korvikset korvissa, kun astun ulos kotiovesta. Rannekoruja taas voisin käyttää enemmänkin. Tuo oranssi nahkakoru on upean tyylikäs!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista.

    Aiemmin käytin korvakoruja aina (otin tosin reiät vasta yli parikymppisenä, kun pelkäsin operaatiota...), mutta sitten ne jäivät ja reiät ovat kasvaneet umpeen. Rannekoru, kello ja tietysti vihki- ja kihlasormukset ovat ne must korut ulos lähtiessä. Kotona sen sijaan otan kaikki korut aina heti pois.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.