Summer accessories

 
 
 
Kuten yläkuvasta huomaa, en ole täysin hylännyt mustaa kesäksi, mutta vaihtanut villasta pellavaan ja maustan mustaa vaaleammilla/värikkäillä asusteilla.

Nahkainen rannekoru Etsy (olin näköjään onnistunut jättämään sormenjäljet kiiltävään solkeen). Cole Haanin brodeeratun, värikkään taas talviteloilta esiin otetun laukun ostin New Yorkista 50% alesta joitain vuosia sitten. Wondersin ballerinat ostin jo viime syksynä odottamaan tätä kevättä.

As you can see, I haven't abandoned black for summer, but changed from wool to linen and accesorize black with colorful and/or neutral tones.

Leather bracelet Etsy, Cole Haan's embroided bag I bought in New York some years ago with 50% discount. Ballerina flats by Wonders I bought already last fall.

6 kommenttia :

 1. Mietin jokaisen kuvan kohdalla, että "ottaisin, ottaisin..". :-D

  Minulla on kaapissa hyvinkin paljon mustaa, mutta ovat kaikki materiaaliltaan liian paksuja kesään. Tuo musta pellava olisikin hyvä idea, täytyypä pitää silmät auki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä olen käyttänyt pellavan ja puuvillan lisäksi nyt myös paljon mustaa viskoosijerseymekkoa, jossa on muutama prosentti elastaania mukana. Ei ole kuuma, ei rypisty ja laskeutuu kauniisti.

   Poista
 2. Tyylikästä ja yksinkertaista. Pellava on ihana materiaali kesällä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kaikki - laukku erityistesti mieleeni :) Kesällä pitää olla väriä ja miksei talvellakin.....

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.