Wild strawberries

 
 
Ensimmäiset metsämansikat ovat kypsyneet! Kaupungissa käyn poimimassa niitä salaiselta mansikkapaikaltani", parin minuutin kävelymatkan päässä kotiovelta. Marjojahan voi kaupungissakin hyvin poimia, kunhan ei ihan tien vierestä poimi.

The first wild strawberries are ripe now! I pick mine in Helsinki, 4 km from city center, on my "secret strawberry field".

8 kommenttia :

  1. Onpa paljon mansikoita! meillä on pari hassua mansikkaa takapihan puskassa, niistä ei ihan noin näyttävää annosta saisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä tätäkin paikkaa enemmän on lähistöllä toisessakin kohtaa, mutta en ole sieltä poiminut, kun on ihan suositun koiranulkoilutusreitin varressa...

      Poista
  2. Olipas kiva blogilöytö! Liityin lukijaksi.. :)

    VastaaPoista
  3. Tuollainen apaja kannattaakin pitää omana salaisuutenaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä vuonna jotkut muutkin ovat selvästi käynyt poimimassa, mutta viime vuonna sain pitää kätkön miltei itselläni, vain naapurin n. 90-vuotias täti kävi samoilla apajilla. Hän oli kyllä selvästi närkästynyt kun himoitsimme samoja marjoja...

      Poista
  4. Oho, onpa mukava saalis! Metsämansikoissa on ihana maku, täytyypä pitää silmät auki, jos meidänkin läheltä löytyisi oma salapaikka. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsämansikkaa on paljon ihan kaupungissakin jotan kannattaa katsella ympärilleen. Mutta nopeasti, sesonki menee näilä helteillä pian ohi.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.