A summery Friday

 
 
 
 
 
 
Moni on iloinnut syksyn saapumisesta, mutta minulle elokuu on edelleen kesäkuukausi. Olin hyvin ilahtunut, kun muutaman sateisen ja viileän päivän jälkeen perjantai oli taas aurinkoinen ja lämmin.

 Työpäiväkin päättyi kerrankin ajoissa ja pääsin nauttimaan kesäisestä säästä hyvissä ajoin. Tullessani iltapäivällä asiakkaan luota en mennytkään enää toimistolle, vaan kurvasin Kauppatorille ostoksille ja hakemaan Karl Fazer Cafésta saamallani lahjakortilla kotiinviemisiksi illalliseksi salaattia ja jälkiruoaksi herkulliset kakkupalat (kiitos Milttonin Eville vaivannäöstä). Hyvä päätös työviikolle!

Blogiyhteistyö


Many bloggers have been excited fr weeks about upcoming fall. But not me, I love summer and stick to it as long as I can. I was very happy, when after few rainy and cold days weather turned again sunny and warm.

On Friday I ended my work day early for once and headed to market to buy vegetables and berries an dto Fazer cafe to get salad for dinner and cake slices for dessert. A good end for the work week!

6 kommenttia :

  1. Kyllä minusta elokuu on vielä kesäkuukausi ja monihan viettää vielä kesälomaansakin :) Yritän muutenkin venyttää taas niin pitkälle kuin mahdollista....
    Huomiselle luvattu taas aurinko ja lämpöä :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä elokuu on vielä kesää - etenkin tänä vuonna, kun kevät jäi oikeastaan välistä, voisi syyskuukin olla;)
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Näin on, elokuu on kesää, ja sitten vasta syyskuussa "murehditaan" syksyä :) Herkullisia leivoksia, nam. Ja kivoja kuvia muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa yhtään, vaikka syyskuukin olisi lämmin...

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.