Restaurant review; Tamarind, Helsinki

 
 
 
 
Olin ostanut kesällä Facediilin kolmen ruokalajin lahjakortin Motelletiin. En ollut kovinkaan yllättynyt, kun meille kävikin ilmi ravintolaan astuessamme, että diili oli peruttu keittiön vuokranneeen alivuokralaisen lähdettyä. Olen pistänyt ohi kulkiessani merkille, että ravintolassa on taitanut tapahtua monta muutosta tämän vuoden aikana. Toissa päivänäkin oli kiinni vaikka ovessa olevan tekstin mukaan piti olla auki. Saman korttelin toinenkin ravintola, Suola, sulki ovensa, tosin ovessa lukee, että uusi ravintola olisi aukeamassa. Nyt täytyy koettaa saada rahat Facediililtä takaisin. Diili-sivustoilla on enää harvoin ravintoladiilejä ja nekin saattavat näköjään mennä mönkään.

Mietimme lähtisimmekö kotiin syömään vai söisimmekö jotain kaupungilla. Kävelimme korttelin päähän Iso-Roballe ja menimme Tamarindiin, jossa oli "myöhäinen lounas"-tarjous. Pääruoat olivat kympin.


En ole vuosikausiin ollut Thaimaassa, joten autenttisuudesta en osaa sanoa enää paljoakaan, mutta ihan kelpo ruokaa saimme; jaoimme kevätrullat ja curry-kookospossuannoksen sekä nauta-cashewpähkinäannoksen. Muutaman ravintolan ketju on sopiva paikka arki-illan ruokailuun, palvelukin oli ystävällistä. Suosikkini Helsingin Thai-ravintoloista taitaa kuitenkin olla Kruo Thai Mechelininkadulla.

A quick after work dinner in Thai restaurant Tamarind in Iso- Roobertinkatu in Helsinki; spring rolls, pork in coconut curry & beef  with cashew nuts.

6 kommenttia :

  1. Voi miten harmi, että Suola on sulkenut ovensa!! Vastahan he avasivat ihan uudella konseptilla.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suola lopetti jo muutama kuukausi sitten. Aika tyhjältä ravintola näyttikin iltaisin. Paikka on mielestäni ihan hyvä, mutta konsepti ei vain purrut. Maistelin Suolan hampurilaisia kerran enkä ollut itsekään ihan 100% vakuuttunut.

      Poista
  2. Kävin itsekin ensimmäistä kertaa Tamarindissä n. kuukausi sitten ja yllätyin positiivisesti :) kivankokoiset annokset ja hyvää ruokaa. Menemme varmasti uudelleenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuillan tarjouksella kympillä sai ihan mukavasti ruokaa ja mautkin olivat hyvät. Hakkaa muutaman euron edullisemmat hampurilaisateriat mennen tullen. (Tosin en edes tiedä mitä hampurilaisateria maksaa, kun en niitä koskaan syö...).

      Poista
  3. Aaahh Thai-ruokaa...kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla, jos ei ole sitten suljettu siinä vaiheessa kun pääsen taas Suomeen :-))
    xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thai-ruokaa Helsingistä löytyy varmasti, jos ei Tamarindista niin jostain muusta ravintolasta!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.