White is still acceptable

 
 
 
Vastaisku syysvaatekatsauksille;
 
eilisen kesäisen rento toimisto-look loppukesään!

Pesaisin toimistolla viikon aluksi huoneeni ikkunat, siivoojamme kun ei uskalla kiivetä pöydälle ja ikkunalaudalle. Valkoiset housut eivät ole ehkä kaikken tarkoituksenmukaisimmat siihen puuhaan, mutta säilyivät kuin säilyivätkin puhtaina!

Olen 5:2-elämän myötä joutunut/voinut ostaa uusia housuja. Nämä keväällä ostetut housut ovat vähän "ilmavammat" kuin ostettaessa. Vaikka kutistumiseni on varsin maltillista, toiset keväällä ostetut ja kerran käytetyt housut ovat nyt kesän jälkeen jo vähän turhankin väljät.
Note to myself: älä osta kovin kalliita housuja vähään aikaan...
 
Huomenna on kampaaja, pitkästä aikaa. Miksi juuri pari päivää ennen kampaajalle menoa hiukset alkavat yllättäen näyttää aika kivoilta? No, on tuossa juurikasvua ja kuivaa latvaakin.
 
Olen kyllä varautunut jo syksykeleihinkin, vaikken niitä varsinaisesti odota; tilasin Duon outletista ratsastussaapasmalliset mustat saappaat. Koetan ensisijaisesti etsiä Suomesta hankintojani (kansantalous nousuun!), mutta sopivan korkeavartisia saappaita en viime vuonnakaan Suomesta löytänyt paksuhkoille pohkeilleni.
Kävin läpi Helsingin rankkoja talvia läpikäyneitä saappaitani ja totesin tarvitsevani edustuskelpoiset mustat saappaat. Löysin Duolta puoleen hintaan viimeisen parin koossani viime syksyn Sillaro-klassikkosaappaita, joita en silloin raaskinut kovan hinnan takia ostaa. Kiersin kuitenkin ennen tilausta Helsingissä useita kenkäkauppoja katsastamassa valikoimia. Nyt elokuussa valikoimat ovat vielä vähän huonot, mutta en halunnut jäädä ilman saappaitakaan, jollei sopivia löydykään myöhemminkään täältä.

Kaapissa on nyt siis odottamassa hyvin istuvat saappaat. Tosin näidenkni varsi olisi voinut olla vielä sentin, pari korkeampi. En ole mitenkään poikkeuksellisen pitkäsäärinen, mutta suurin osa saappaista (niistäkin, joiden vetoketju ei mene kaupassa kiinni), on aivan liian lyhyitä. Varsi loppuu pohkeen paksuimpaan kohtaan, mikä ei ole kovinkaan imartelevan näköistä.

Nautitaan kuitenkin näistä viimeisistä lämpimistä kesäpäivistä ensin!

 
 
 
Instead of fall looks;
 
a summery black and white look from yesterday.
 
Since stating 5:2 fast five months ago I have been able/forced to buy new trousers. These white ones I bough in spring are already abit loose. Another pair I bought earlier in spring and used once before summer are already too big. Note to myself; buy only inexpensive trousers for a while...
 
Today I'll go to hair dresser. Why does my hair start to look ok again when I have booked a hair dresser? (Ok, I admit, ends are dry and roots are dark with few strands of grey!)
 

Even though I stick to summer as long as I can, I have slowly prepared for fall and winter also. The latest buy is a pair of Duo Boots Sillaro riding boots from their outlet. I recall seeing these boots last winter already, but they were too expensive then. Now, at 50% less these timeless boots were more affordable.

8 kommenttia :

 1. Ai vitsi, miten makee ikkunanpesulook! Tyylikäs suorastaan.

  Sellaisia herkkupostauksia ollut täällä blogissa viime viikkoina, että nythän se salaisuus sitten tuli ilmi - 5:2

  Lämpimiä elokuun iltoja sinne!

  VastaaPoista
 2. Herkuttelun lomassa on välillä "paastottukin" jo viisi kuukautta. Postaukset aiheesta löytyvät 5:2 fast-tunnisteella.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kaupunki-look ja niin freesi naama! Onnittelut hoikistumisesta, se tekee itselle niin hyvää ja antaa uutta iloa pukeutumiseen.

  Tunnistan tuon ilmiön, että juuri ennen kampaamokäyntiä tukka on yhtäkkiä mahdottoman tuuhea ja hyvässä mallissa. Sitten päivää, kahta ennen mulla lätsähtää lopullisesti. Kuusi viikkoa on väli, pakko olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut käydä kampaajalla viimeksi kesäkuun alussa ja malli on venähtänyt aika lailla. Kampaaja siirtyikin huomiseksi, varauksen oli unohnutu kirjata...

   Poista
 4. Onnea hoikistumisen johdosta :)

  Kyllä musta kesävaatteisiin voi pukeutua vielä tosi pitkään....syyskuulle luvattu melkoisia kelejä nimittäin.

  Stylet ratsastussaappaat olet löytänyt. Hassu ettei tuota vartta muuten saada yhtään pidemmäksi saappaissa....olen monasti törmännyt juuri tähän, että kivat saappaaat mutta loppuvat itsellä pohkeen puoliväliin tai vähän sen ylle. Voi toki johtua kirahtijalostani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt löysin yhdet korkeavartiset ja sopivan korkeakorkoiset "hamesaappaat", sellaisetkin olisivat vielä haussa. Täytyy hieman laskeskella budjettia...

   Poista
 5. Niin nautin sinun pukeutumiskuvista. Opin jo paljon miten stailata omia juttuja. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitso! Pidän itseäni aika tylsänä ja turvallisuushakuisena pukeutujana. Kiva kuitenkin kuulla, että muutamista asuistani olet saanut inspiraatiota.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.