Arjen iloja / Everyday highlights


Eräänä aamuna Siipan kello soi jo viideltä, minulla oli herätys vasta muutamaa tuntia myöhemmin. Heräsin hänen kelloonsa ja nousin juomaan. Siippa talutti minut petiin ja peitteli takaisin nukkumaan ennen omien aamutoimiensa jatkamista.

Rakkaus on pieniä tekoja.

One morning Husband had to wake up at 5 am, my wake up call was few hours later. I gopt up to get some waterr. Husband walked me back to bed and tucked in.

Love is in small gestures.

 
 
 
Olin saanut kutsun Kodin Ykkösen syksyn sisustustapahtumaan, mutta työ vei mennessään, enkä ehtinyt ajoissa. Päätin kuitenkin hyödyntää kutsun mukana tullutta alennuskuponkia ja kävin kotimatkalla ostamassa Annon valkoisen ruukun. Ilahduin maksaessa, kun myyjä katsoi kuponkia ja totesi kutsuvieraille tarkoitettuja lahjakasseja olevan vielä jäljellä. Kassissa oli paperiserviettejä, uusin Plaza, tuikkuj ja turkkilaista peshtemal-pyyhettä muistuttava astiapyyhe, jota olinkin katsonut hyllyssä, mutta jättänyt ostamatta "kun niitä pyyhkeitäkin on niin paljon". No, kyllä yksi pyyhe joukkoon mahtuu!

Habitare-opaskin tuli hyvään käyttöön, satuin myös Elsassin arvonnassa voittamaan liput Habitareen! Useana vuotena Habitare on osunut päällekkäin työmatkani kanssa, mutta nyt aikataulut eivät ole samat ja pääsen messuille.


Nappasin tuosta ruukusta välittömästi Annon tarran pois. Tästä tulikin mieleeni; kumpaa koulukuntaa olette? Otatteko tarrat pois vai jätättekö ne tuotteisiin? Otatteko vain joistain tuotteista tarrat irti? Oma mielipiteeni on selvä; jos valmistaja olisi tarkoittanut, että tuotemerkki jää tuotteeseen, se olisi etsattu tai painettu siihen. Ainakin Iittalan tuotteissa leiri on jakaantunut selvästi kahtia, toiset haluavat ehdottomasti säilyttää tarrat, toiset repäisevät ne heti irti. Mielestäni muoto puhuu puolestaan ilman logoja.

blogiyhteistyö

I had an invitation for blogger and journalist event at a local home decoration department store. I never made it on time, but decided to stop there later that night to buy a jar with a discount couponi I also had recevied. To my delight they gave me also a gift bag they had handed for invited guests.



Viime viikolla näin ystävääni pitkästä aikaa. Oli ihanaa katkaista työpäivä hetkeksi rupatellen kahvikupposen ja (jaetun) suklaakakkupalan äärellä.

Last week I met a dear friend in the middle of the day. It was good to have a break betweek a hectic work day, talk, laugh and share a piece of chocolate cake.



 
 
 


Syyskuun alun päivät ovat olleet lämpimiä, ihana intiaanikesä!

Aurinkoista tiistaita!



Beginning of September has been exceptionally warm, I love Indian summer!

8 kommenttia :

  1. Olet vaihtanut kuvaasi. Olet tuossa kuvassa nuoremman näköinen kuin edellisessä, jos saan sanoa. Tuli vaan mieleen vanha "kohteliaisuus", että sinä se vaan nuorrut aina kun nähdään ja silloin tulee mieleen, että kuinkahan vanhalta olen aikoinaan näyttänyt ;D. Nyt en siis puhu sinusta.

    Itse otan tarrat pois lähes aina. Joissain kivituikuissa saattaa olla iitalan tarra jäljellä, mutta en tykkää tarroista. olen sitä mieltä, että jos se kuluu esineeseen, nin sitten se on siihen laitettu niin, ettei irti lähde.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuva on otettu peilin kautta. Se pehmensi ihon mukavasti. Tosin edellinenkin kuva oli oli otettu samassa kohdassa.

      Poista
  2. Samainen Anno-ruukku on minullakin keittiössä. Tarrat otan ilman muuta pois, ja ihmettelen niitä, joilla on juomalaseissakin muovitarra. Miksei hintalappua?! Tyyli ja muoto on tärkeintä, ei merkki.

    Raikas ja kaunis profiilikuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, muoto ennen merkkiä! Kauniin esineen merkillä ei ole minulle niinkään merkitystä, vaan katson muotoa, työn laatua ja materiaalia.

      Poista
  3. Kuten edellisetkin kommentoijat otan tarrat pois. Jos astia olisi pelkästään koristeena, ei periaatteessa tarra haittaa. Astiat ovat kuitenkin käyttöä varten. Kivi-tuikuistakin olen tarran ottanut pois.

    Vaatteissahan on myös merkkejä. Eihän esim. pukujen/jakkujen hihaankaan jätetä valmistajan nimeä (vaikka jotkut eivät sitä näköjään hoksaa ratkoa irti).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irrotan usein niskalaputkin, ne tosin tuntuvat raapivan.

      Takahalkiot on usein harsittu parilla tikillä, jotta vaate laskeutuu siististi henkarilla, monet jättävät nekin ratkomatta...

      Poista
  4. Ihana kun toinen huolehtii :)
    Itse otan käyttölaseista i-tarrat pois, mutta johonkin kannuun jota vähemmän käyttää se saattaa jäädä. En ole asiaa syvällisemmin ajatellut, mutta kuten sanoit niin jos valmistaja haluaa merkin pysyvän niin se on varmasti sitten lujemmin kiinni.
    Ihana tuo penkki tuossa viimeisessä kuvassa. Olen metsästänyt juuri tuollaista mutta kaupoista ei löydy ja netissä olen jo kahdesti myöhästynyt tarjoukseni kanssa.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.