Erilainen hevospäivä / A different day with horses

 
Sain blogiin kyselyn, jos voisin tarjota näkyvyyttä tulevan viikonlopun erilaiselle hevospäivälle, joka järjestetään Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymän lapsille. Lapset saavat kokeilla ratsastusta ja kärryajoa sekä oppia hevosista ja niihin liittyvistä ammateista.
 
Mikä ettei, muistelen edelleen lämmöllä hevosten kanssa vietettyjä teinivuosia. Tallilla oppi vastuunkantoa ja työntekoa. Hevoset ja tallielämä tarjosivat onnistumisen tunteita ja lohtuakin, kun sitä tarvitsi. Eläinrakkaus on jatkunut läpi elämän, vaikken enää hevosten kanssa olekaan puuhaillut.

Samoja hyviä kokemuksia hevosharrastuksen parissa soisin nykypäivän lapsillekin.
 


I was asked if I could tell in my blog of a Finnish charity day with horses for children.

I spent all my spare time at stables when I was teenager. I still think fondly of the times with horses. That time gave me so much more than a hobby; friends, sense of responsibility and love for animals.

1 kommentti :

  1. Hei, pakko laittaa tähän, että hevosista en niin ymmärrä, lapsista kylläkin ja lapsillehan ratsastus ainakin on ihana harrastus, eli päivä satulassa kuulostaa hyvälle.
    Tuo edellinen päivityksesi kauniista pakkauksista tuntui tutulta, olen ostanut josku tuotteita vain niiden kauniiden pakkausten vuoksi, en sisällön, noissa sinun kuvaamissasi tuotteissa sisältökin tuntui herkulliselta. :-))
    xx

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.