Pakkaus edellä Pariisista / Pretty Parisian packages



Ostatteko koskaan ruokatuotteita, kosmetiikkaa tai muuta pakkauksen perusteella? Tunnustan; minulle käy useinkin niin, varsinkin matkoilla. Käyn matkoilla aina ruokakaupoissa ja markkinoilla ja kotiin lähtee vähän ruokatuliaisia, mieluiten kauniissa pakkauksissa. Olen pakkauksista ja markkinoinnista kirjoittanut aiemminkin, mm. täällä.

Oliiviöljy on niin päivittäisessä käytössä, että pulloa voisi pitää pöydällä helposti saatavilla. Perusöljyjen pullot ovat kuitenkin aika mitäänsanomattomia.

Tämä puolen litran keltainen metallikanisteri iski silmääni ihan Monoprixin myymälässä (=iso perusruokakauppaketju) ja hintakin oli sopiva, kolmisen euroa. Samaa sävyä oli myös Dijon-sinappituubi.

Do you ever buy products because you like the package/labeling even though you could get basically the same product cheaper in less attractive package?

I do it often, especially when I am shopping abroad.

Olive oil I use on daily bases and have thought of buying a pretty bottle I could keep on kitchen counter. When I found this olive oil in yellow metal container in Paris, I bought it immdly. A yellow tube of Dijon mustard matched it nicely.
 


Karkea Dijon-sinappi oli pakattu yksinkertaiseen keramiikka-astiaan.

Coarse Dijon mustard was packed in a simple white container.
 


Marvisin hammastahnasta on kirjoitettu monessa blogissa viime aikoina, sitä myy mm. Moko Helsingissä. Omani ostin muiden kosmetiikkaostosten mukana vakioapteekistani, josta ostan aina edullisesti apteekkikosmetiikkaa. Marvis lähti mukaan ihan ulkonäön takia. Makua ja tehoa en ole vielä testannut.

Suosikkihammastahnani on Arm & Hammer, jota olen joskus raahannut kotiin Amerikasta. Tuubi on tosin riemunkirjava.

Agnes B:n bb-voide tuntui testatessa hyvältä ja pakkaus oli monta muuta samanhintaista tyylikkämpi, joten sekin lennähti ostoskoriini Monoprixissa.



Marvis toothpaste in stylish tube is a favorite of may bloggers. I bought a tube in my favorite pharmacy in Paris.

I was looking for a new bb cream, there were few options that I liked in the same price range, agnes b. tube looked most stylish.
 
 
Tässä pakkaus ei ei ollut pääasiassa, mutta olen todella tykästynyt tuotteeseen. Törmäsin italialaiseen kosmetiikkabrändi Kikoon Berliinissä. Löysin edullisesta liikkeestä väritöntä irtopuuteria, joka todella toimii. Rasvoittuva ihoni kiiltelee yleensä todella pahasti jo alkuiltapäivästä riippumatta siitä mitä meikki- tai bb/cc-voidetta olen käyttänyt. Tämän kanssa olen pysynyt melko mattana iltaan asti. Kuivalle iholle tuote lienee liian kuivattava.

Etsin Kikon liikkeen osoitteen jo ennen Pariisin matkaa (Forum des Halles, niveau -3) ja kävin ostamassa lisää puuteria. Harmittavasti puuterit olivat lopussa ja sain vain kaksi, olisin ostanut varastoon vielä ainakin yhden lisää. No, täytyy ostaa helmikuussa lisää.

Here the package isn't the main factor, but finally I have found a good loose powder for my oily/mixed skin. I stopped in Kiko cosmetic store in Berlin in July and bought an invisible powder there. I have really liked hte product, so I bought few more in Paris (store is located in Forum des Halles, niveau -3).

9 kommenttia :

  1. Kauniita pakkauksia - ja myönnän, varsinkin kosmetiikan suhteen on tullut sortuiltua;)

    VastaaPoista
  2. Sama juttu kyllä minulla eli pakkaukset vaikuttavat tosi usein matkaostoksiini. Ihanat pakkaukset olet löytänyt.

    VastaaPoista
  3. Kivoja löytöjä! Pakkaukset nimenomaan houkuttelevat ostamaan matkoilta mukaan kaikenlaista. Tuollaisia keramiikka-astioita en voi vastustaa, ne antavat niin kivaa rustiikista leimaa moderniin keittiöön. Yhdessä tuollaisessa purkissa pidän käsillä ruskeaa sokeria, maustamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että voin käyttää purkkia sen tyhjennyättäkin.

      Poista
  4. Kauniita pakkauksia voi nostaa myös tarjoilupöytään sellaisenaan :)
    Jotain kosmetiikkaa olen ostanut myös pakkauksen lumoavana mutta usein
    kyllä sillä puolella minun on täytynyt tykästyä myös itse tuotteeseen tai
    joku on suositellut sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo bb-voide tuntui hyvältä, ainakin kädenselkään kokeiltuna. Kunhan edellinen tuubi tyhjenee, pääsen testaamaan uutta tosi toimissa.

      Poista
  5. Tunnustan, välillä käy näin :)

    VastaaPoista
  6. Meillä on sama vakkariapteekki Pariisissa! :) Olen vuosia käyttänyt Marvisin Aquatic Mint hammastahnaa ja nythän se on yhtäkkiä tosi trendikästä. Ostin omani joskus pakkauksen mukaan, kun entinen suosikki, Elgydium, uusi pakkaustaan ja en pitänyt siitä enää ihan niin paljon. Aquatic mint (siniturkoosi pakkaus) on maultaan minulle täydellistä! Ostan muutenkin usein tuotteita nimenomaan kauniin pakkauksen takia, oikeastaan pääsääntöisesti. Jos pakkaus ei miellytä niin vaihdan tuotteen usein toiseen purkkiin/tarjoiluastiaan, tällainen estetiikka on minulle todella tärkeää! Tuota ekan kuvan dijonia olen muuten ostanut Suomestakin, meillä on ollut sitä saaressa tänä kesänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se taitaakin olla suosittu apteekki, ainakin tungos on kova aina. Siellä käy kuulemma pariisittaria ympäri kaupungin ja aina on myös turisteja ympäri maailman. Silloinen työtoverini vei minut sinne ostoksille toistakymmentä vuotta sitten ja olen varmaan joka messumatkalla käynyt täydentämässä varastoja.

      Varsinkin matkoilta tulee ostettua pikku tuliaisia kotiin kaikenlaisten kivojen pakkausten takia, vaikka samanlaisia tuotteita saisi Suometakin (mutta tylsemmin pakattuna).

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.