Flada 13 brunssi / Restaurant review Flada 13 brunch, Helsinki

 
 
 
 
 
 
 
Flada 13:sta brunssin olemme testanneet kerran aiemminkin. Nyt lähdimme liikkeelle päivän varoitusajalla, ystävä soitteli ensin useita ravintoloita läpi, kunnes Fladan kohdalla tärppäsi.

Menimme ensimmäiseen kattaukseeen klo 10.30. Ensin täytimme munakaskuponkiin, mitä täyttietä haluamme brunssiin kuuluvaan munakkaaseen, sen jälkeen suunnattiin buffapöytään.

Valikoima vaikutti paremmalta kuin ensimmäisellä kerralla. Lieneekö aiemmalla kerralla ollut paljon diilikupongin ostaneita (kuten mekin olimme), ja tarjonta hieman edullisemmista aineksista kasattu. Brunssi oli silloinkin hyvä, mutta nyt se oli oikein erinomainen ja raikas. Astioita täytettiin hyvään tahtiin, joten tyhjiä kulhoja ei täytynyt kaapia, kuten joillain brunsseilla on käynyt.

Nyt tarjolla oli itse koottavaa kana-ceasarasalaattia, lohisalaattia, perunasalaattia, tomaatti-mozzarellasalaattia, leikkeleitä, juustoja, karjalanpiirakkaa ja croisantteja. Näitä alkuun, munakkaat väliin ja järjen ääntä vältellen vielä hedelmiä, vohvelia, suklaakakkua ja jugurttia ja marjoja jälkiruoaksi. Jugurtti ja marjat tarjoiltiin hauskassa pikku hillopurkissa.

Seurueen raskaana oleva kasvissyöjäkin (joka syö myös munia ja kalaa) löysi runsaasti syötävää brunssitarjonnasta.

Brunssin hinta on 22€/hlö, brunssia tarjotaan useassa kattauksessa klo 10-16. Kahvi ja mehut kuuluvat hintaan. Turhan usein kalliisiinkaan brunsseihin ei sisälly kahvia ja/tai mehuja.

Seuraavaksi brunssipaikaksi mietimme Sandron kulmaa tai Fleuristea, varausten kanssa täytynee varmaan olla liikkeellä muutamia viikkoja aiemmin.

We have tested Flada 13 brunch once previously. Now we started to plan brunch only the night before and my friend caleld several places until we got a vacant table.

22€ brunch is served between 10 am and 4 pm on weekends, it includes an omelette with five optional toppings and a wide, fresh selection on buffet table; chicken ceasar salad, salmon salad, Caprese, cheese, sausages, ham, croissants, waffles, chocolate cake, fresh fruits, cheeses... Yoghurt and berries were served in cute little jam jars.

2 kommenttia :

  1. Mmmm....onpas herkullisen näköistä! Tänne on päästävä :)

    VastaaPoista
  2. Kivan kuuloinen brunssi.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.