Pariisin koiria / Parisian dogs

 
 
 
 
 
 
 
Palatkaamme Pariisiin vielä kerran.

Paitsi tyylikkäitä pariisittaria, kuvailin parin viikon takaisella reissulla myös pariisilaiskoiria. Etenkin ensimmäisen kuvan musta/ruskea/valkoinen haukku oli aivan ihana!

Besides chic Parisiennes I also photographed local dogs. I especially fell in love with the dog I saw in Le Marais (in the first photo).

10 kommenttia :

  1. Mikä ihana postaus! Tämä jos mikä on juuri minua varten :) Ihanaisia koirakavereita ja ehdoton suosikkini on numero yksi - miten suloinen!

    VastaaPoista
  2. Sait hymyn huulilleni, näin koiraihmisenä täytyy todeta, että todella ihana päivitys. Ihailin myös viehättävää olemustasi edellisessä ''deitti'' päivityksessäsi.
    XX

    VastaaPoista
  3. Ihania koiruleita! Näitä Pariisi-postauksia on kyllä ollut kiva lukea. :)

    VastaaPoista
  4. Awwwwws niin söpöjä. <3

    VastaaPoista
  5. Koiruusjuttuja on tulossa lähiaikoina lisääkin. Haen huomisiltana hoitokoiran muutamaksi päiväkis. Diiva saa tulla toimistollekin kanssani ja varmaan siitä "muutama" kuva tulee otettua...

    VastaaPoista
  6. Oi mitä karvakorvia! :)

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus, pariisilaiskoiria oli ilo katsella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta koiraa jäi kuvaamattakin, kun en aina ehtinyt napata kuvaa.

      Poista
  8. Tää oli niin kiva idea!! Yritin toteuttaa samaa Nykissä, mutta sain yhden heilahtaneen kuvan yhdestä koirasta. Yritän ensi reissulla taas uudestaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuvannut ympäri maailmaa paljon koiria. Joskus omistajat ovat olleet vähän ihmettelevän näköisiä kun olne zoomaillut hiedän koiriaan.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.