Perjantaideitti / A date nightViime viikot olemme molemmat työskennelleet pitkiä päiviä. Halusimme nollata työrupeamaa menemällä "deiteille" viime perjantaina. Siippa tuli siis hakemaan minut töistä perjantai-iltana seitsemän maissa eli pitkä oli perjantaipäiväkin töissä.
 
Suunnitelmissa oli casual ilta eli päällä oli rennot uudet vaatteet; vahapintainen hame ja villa-silkkineule, molemmat taannoiselta työmatkalta Pariisista. Minulla oli samanlainen viime syksynä Pariisista hankittu nahkalaukku jo nutrian värisenä, mutta ostin vielä mustanakin. Laukku  on ollut edullisesta hinnastaan huolimatta laadukas ja huippukätevä käytössä. Hihnan saa olan yli, laukkuun mahtuu kätevästi kamera, lompakko ja kaikki muu tarvittava. Kevytyuntuvatakkikin on uusi. Eikä takki ollut liian lämmin, niin nopeasti vaihtui paria kymppiä hipova leuto syyssää miltei pakkaslukemiin.


The past weeks we both have worked long hours. We wanted to have a "date night" at the end of last week. Husband came to pick me up from work on Friday night.

We had palnned a casual night, so my outfit was casual as well; skirt and knit from Paris and a new light weight down jacket. Just days before I it was almost 20 C, but temperature had dropped so much that the coat wasn't too warm at all.
 
 
 
Suuntasimme ensin cocktaileille Erottajan tunnelmallisen rouheaan Liberty or Deathiin.

First we walked across the park to cocktail bar Liberty or Death.
 
 
 
 

 
 

Sitten vuorossa olikin läheinen Skiffer, josta vapautui meille pöytä juuri sopivasti. Tästä pienestä laatupizzeriasta olin kuullut paljon hyvää, mutta tämä oli ensimmäinen vierailumme ravintolassa.
 
       Siippa oli Possua ja sipulia-pizza, jossa oli haudutettua possua, Myrttisen suolakurkkua, sipulia ja mustaleimaemmentalia. Minä valikoin listalta Kaa 2-pizzan, jossa oli Seranon kinkkua, Cumulu blue-sinihomejuustoa sekä tuoretta ananasta. Molemmat olivat oikein maittavia.


After cocktails we continued to nearby Skiffer. I had heard many good things about this little gourmet pizzeria. We managed to get the last vacant table and enjoyed very good pizzas.
 
 
Loppuillasta päädyimme vielä Kampin Maxineen. Paikalla oli runsaasti tuttuja ja ilta vierähtikin aamuyöksi jutellen ja helsinkiläismaisemia ihaillen.

Lauantai otettiinkin sitten rauhallisesti rentoutuen ja ulkoillen. Hauskaa oli, mutta pitkästä viikosta ja illasta palautuminen ei ole enää nin nopeaa kuin parikymppisenä...


A the end of the night we ended in Maxine in Kamppi. We met several friends and stayed until early hours chatting and admiring the views from 8th floor.

5 kommenttia :

 1. Näytät hyvältä, ja ilta onnistuneelta.

  VastaaPoista
 2. Noloa, luin otsikon ensiksi Perjantaidietti ; ) Aika nopeaan selvisi kyllä itse tekstistä, että taisin lukea otsikon väärin. Ihanan kuuloinen ilta teillä ollut. Kivoja paikkavinkkejä myös, kiitos niistä.

  VastaaPoista
 3. Ihana ilta! Ja näytät munkin mielestä makeelta! Wow ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva outfit, tosi kiva ilta.

  VastaaPoista
 5. "Perjantaidieetti" ei ollut ihan keveimmästä päästä... Maanantaina palasin taas ruotuun 5:2-paaston myötä.


  Kiva ilta, sopivasti kahden oloa ja ystävien seuraa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.