Taidelauantai / Art Saturday

 

 
Tapasin joitain viikkoja sitten Bukowskilla Kivilahtien myyntinäyttelyn avajaisissa taiteilija Eliisa Tuiskun, joka kutsui minut työhuoneelleen. Suuntasinkin Puotilaan lauantaina.
 
Hauska ja vauhdikas Eliisa on paitsi taidemaalari, myös koulutettu taidetuottaja. Hän tarjoaa tuotantoyhtiönsä Dr. Zaiuksen kautta valmennus- ja virkistyskäyttöön räätälöityjä taidekoulutuspalveluja aikuisryhmille ja tuottaa teoksia tilaustöinä. Ne kuulostivatkin raikkaan erilaisilta vaihtoehdoilta virkistys- ja tykypäiville.
 
Eliisa kertoi tavastaan maalata; perheellisen taiteilijan tapa luoda ei ole boheemin oopiuminhöyryistä vaan maalauspäivinä maalataan, vaikka aina ei olisikaan luova olo. Ahaa-elämys ja luovuus heräävät usein kesken työnteon, ilman, että niitä jää odottamaan. Viime aikoina Eliisan taide on tullut värikkäämmäksi ja suoraviivaisemmaksi.
 
Taiteensa lisäksi Eliisa esitteli kaksi konseptiaan virkistys- ja koulutuskäyttöön;
 
 
Tykästyin yläkuvan teokseen, se sopisi hyvin pyhimyspatsaskokoelmamme jatkumoksi. Kuten Eliisallekin jouduin toteamaan, ovat seinämme kuitenkin niin täynnä taidetta, vanhoja kylttejä, vintage-suklaamuotteja ja kaikkea muuta sekalaista, ettei teokselle ole tilaa...
 
 
On Saturday I visited painter Eliisa Tuisku's atelier. We met few weeks ago and she invited me to see her art.
 
Besides painter, she is an art producer, offering art entertaining education for groups and companies.
 
My favorite was the painting on first photo, but we simply don't have room on our walls.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.