Viikonlopun hetkiä / Weekend moments

 
Farkkupaitaa en ole tainnut omistaa sitten teinivuosien, mutta parin Pinterest-kuvan innoittamana hankin sellaisen kympillä alesta ja olen jopa käyttänyt sitä pari kertaa jo.

Denim-buumi ei muuten tunnu laimenevan ensi keväänäkään, niin paljon denimiä, indigoa ja denim-henkisiä kankaita oli Pariisin messuilla tarjolla vuoden 2015 keväälle ja kesälle.


I haven't owned a denim shirt since my teen age years, but inspired By few Pinterest photos I purchased one from sale.
 
The ongoing denim trend doesn't seem to end to this summer. There were lots of denims and "denim inspired" fabrics for spring/summer 2015 at the fabric fairs.
 
 
 
Viikolla Pariisissa nautittujen tiukkojen espressojen sijaan kaipasin lauantaiaamuna kaakaota. Maidon vaahdotin Nespresso-koneellani, kaakaosta tuli vaahdotetun maidon kanssa ihanan täyteläisen tuntuista, vaikka teinkin sen rasvattomaan maitoon.
 
 
I drank way too many espressos in Paris last week. On Saturday morning I craved for hot cocoa.
 
 The milk foam I made with my Nespresso coffee machine, frothy milk made the cocoa extra smooth, even though I used skimmed milk.
 
 
 
Pariisissa en paljoa ehtinyt shoppailemaan, mutta muutamia ruokaostoksia kuitenkin tein. Tuota kastanjatahnaa taitaa saada Suomestakin, mutta uteliaisuudesta ostin, kun näitä osui vastaan. Täytyy pian kokeilla sitä johonkin jälkkäriin.
 
Dijon-putkilon ostin ihan ulkonäön takia, mutta Dijonia meillä kuluu muutenkin paljon. Pidän näistä makeuttamattomista sinapeista paljon enemmän kuin esim. "turkulais-tyyppisistä", maustan niillä marinadeja, kastikkeita, keittoja, salaattikastikkeita... Tämä putkilo ei siis kauaa käytössä tule kestämään.
 
I didn't have much time for shopping in Paris, but bought Dijon mustard. I use it a lot for salad dressings, in sauces, soups, marinades... and I liked the tube.

Chesnut puree I have never tried before, but will test it soon.
 


 
Lauantaina herkuteltiin ranskalaisilla juustoilla, joita olin tuonut Pariisista. Vaikka pakkasin juustot pariinkin minigrip-pussiin, tuoksahti matkalaukkuni selväsit juustolta, kun avasin sen kotona. Juustojen pariksi ostin lauantain keskustakierroksella ranskalaista viiniä ja Kanniston leipomon patonkia.
 
I brought French cheeses from Paris, we enjoyed them with French wine and good bread.


 
Sain äidiltäni muutaman paperinarsissin sipulin. Toinen ei alkanut kasvattamaan juuria ja versoja, mutta toinen puhkesi viikonloppuna kukkaan.
 
I got few bridal crown bulbs. One of them finally started to bloom last weekend.
 

 
Viikonloppuna tuli myös selailtua läpi aika kasa lehtiä. Ostin Pariisin kentältä pinkan lehtiä, kotiin oli tullut Bon Appetit ja ostin ruokakaupasta vielä Gloriankin.

Sunnuntain kävimme elokuvissa katsomassa Matthew McConaugheyn tähdittämän Dallas buyers clubin ja mahtuipa viikonloppuun valmistautumista tulevaa viikkoa varten kokkailemalla ja pyykkäilemällä ja miettimällä asuja tulevaksi viikoksi sekä parit nokoset sohvalla Siipan olkaan nojaillen... viime viikon lyhyet yöt ja pitkät messupäivät painoivat selvästi.

Iloa ja aurinkoa viikkoosi!

I also browsed trough a high pile of magazines during weekend, saw Dallas buyers club on movies and got ready for the coming week by preparing some foods ahead for the next days and laundrying and setting outfits for the coming work week. I could really feel the previous short nights and long days at fairs, I found myself few times waking up leaning against Husband's shoulder while "watching TV".
 
Have a great week!

4 kommenttia :

  1. Farkkupaita on niin trendikäs ja rento, jonka saa salonkikelpoiseksi juuri tuolla helpolla tavalla...koruilla. Ihan parhaat tuliaiset olet kyllä hankkinut Paiisista, syömistä ja lukemista...Mukavaa alkanutta viikkoa!
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika oli todella kortilla, mutta onneksi Monoprix-marketti oli puoli kahteentoista asti auki iltaisin. Siellä kävin illallisen jälöeen puoli yhdentoista aikaan hakemassa vähän kotiintuomisia.

      Poista
  2. Farkkupaita on kaivettava esiin kaapin kätköistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Denim todella näyttää jatkuvan trendeissä vahvasti vielä keväällä 2015.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.