Viikolopun hetkiä / Weekend moments

 

 
 
Lauantaina veimme Siipan siskontytön Brooklyn Bakeryyn cupcakelle ja kaakaolle.

On Saturday we took Husband's niece to Helsinki's Brooklyn Bakery for a cup cake and hot chocolate.
 

Kahvihetken ja kävelyretken jälkeen palautimme lapsukaisen äidilleen töihin. Mariia oli laittanut ikkunaan tekemiensä korujen lisäksi uusia nahkatuotteita.

After the coffee break and awalk we returned niece to her mother. Mariia had in the window display new leather products besides her silver jewellery.
 


 

 
Arvoin useiden kukkien välillä, mutta lopulta ostin hortensian. Aiempina vuosina olen onnistunut tappaman hortensiat nopeasti, mutta viime Vapuksi ostamani hortensia koristi myöhemmin parvekettakin elokuulle saakka.
 
It was hard to decide between many different flowers, but eneded up buying a hydrangea. Hopefully it will last the whole summer as last year.
 
En voinut vastustaa H&M:n hauskaa puputyynynpäällistä. Henkan kodin tuotteet ovat muutenkin kivoja ja laatukin saman ketjun vaatteita parempi. Haen sieltä silloin tällöin serviettejä ja kynttilöitä, mutta myös pellavalakanat, suihkuverho ja parikin kylpyhuoneen mattoa ja pyyhettä on löytänyt tiensä kotiimme.
 
Taustalla pilkottaa joskus aiemminkin blogissa esittelemäni tyynynpäällisen, jonka ostin valmiina ja kirjoin itse sekalaisilla napeilla siihen nimikirjaimen.
 
A new bunny pillow cover from H&M.
 
Pillow cover with initial S is made my me using mixed buttons.
 
 


Sunnuntaikävelyllä bongasin naapuripihalta krookuksia. Meidänkin talomme edustalla niitä on kukkinut parissakin paikassa jo tänä keväänä, mutta ilmeisesti rusakot käyvät korjaamassa ne parempiin suihin yön pimeydessä.

Spring flowers are starting to bloom.


Sunnuntaina kävimme vielä juhlissa, joissa juhlistettiin tuoreen tulokkaan nimiäisiä, isosiskon kolmevuotispäivää, vanhempien neljättä hääpäivää ja useiden vieraidenkin tulevan viikon synttäreitä, minuun ja Siipan synttärit mukaan lukien.

Viikonloppuna siirryttiin myös (tämän) bloggaajan lempiaikaan; kesäaikaan! Valoisat illat, tervetuloa! Kuvausaikaakin on pidempään.


On Sunday we were at a party celebrating a newcomers naming, her big sister's third birhday, parent's fourth wedding annivesary and upcoming birthdays of several guests, including mine and Husband's.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.