Kulttitennarit / Cult tennis shoes

White Bensimon Sneakers

 Bensimon TENNIS ELLY Grey 350x350

Converseja pidetään monesti ikonisina tennareina, mutta Pariisissa olen huomannut, että Bensimonin tennarit ovat monen pariisittaren suosiossa. Ajattomilla tennareilla taitaa olla jopa hieman kulttimaine, ovathan niitä käyttäneet julkkikset malleista filmitähtiin. Mm. Jane Birkin on kuvattu hänen mukaansa nimetyn Hermesin Birkin bagin kanssa, Bensimonit jalassa.
 
Suomessa en ole Bensimoineihin törmännyt, mutta Spartoo näyttää myyvän niitä. Nyt vain pitäisi päättää, mikä väri ja haluanko nauhalliset vai nauhattomat lomakengät. Taidan päätyä nauhattomiin, kun kesäkengissä arvostan vaivattomuutta. Tennarit voisi vain vetäistä jalkaan ja astua ovesta ulos.

Yhteistyö Spartoon kanssa. Kuvat Pinterest & Spartoo.

Converses are often seen as the iconic tennis shoes, but on my trips to Paris I have noted that Bensimon tennis shoes the choice of the effortless chic Parisiennes. The classic Bensimon tennis shoes seem to have somewhat a cult following. They've been worn since the 70's by the famous and beautiful. There is a photo of Jane Birkin with the iconic Birkin bag named after her, wearing Bensimons.

I don't think that I've ever seen Bensimons for sale here in Finland, but Spartoo seems to have them. Now I just have to decide the color and if I want my shoes with or without laces.

Collaboration with Spartoo. Photos Pinterest & Spartoo.

4 kommenttia :

 1. VALTAVA KIITOS!! Ratkaisit juuri minulla olleen ongelman mieheni synttärilahjan suhteen! Tennarifanina nämä sopii hänelle kun nyrkki silmään :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, että vinkistä oli apua!

  VastaaPoista
 3. En tiedä oletko jo päätynyt nauhattomiin ja tilannut ne? Olisin nimittäin suositellut nauhallisia koska itselläni on vähän sellaisia kokemuksia etteivät nauhattomat ainakaan minun jaloissani pysyneet. Mutta kivat tennarit nämä ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä en ole tilannut. Nyt on niin syksyiset fiilikset sään takia, että harkitsenkin yksien nilkkureiden tilaamista tennareiden sijaan...

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.