Englantilaista kuohuvaa ja muita kuriositeetteja / English sparkling & other oddities

  
 

 

 
 
Viikonloppuna Siippa lähti perinteiselle "poikien purjehdukselle" ja minä ajoin kummitytön ja hänen äitinsä kanssa kummitytön isovanhempien hoteisiin Forssaan.
 
Pihalla on kesäkeittiön ja saunatuvan lisäksi marjapensaita ja erilaisia isännän toteuttamia toteemipatsaita! Illan hämärtyessä bongasimme myös pienen siilin siilien ruokintapaikalta. Meillä päin näkyy kaikenlaisia muita eläimiä ketusta rusakkoihin, mutta siiliä en ole nähnyt vuosiin.
 
Nautimme ihanista ruoista ja maistelimme englantilaista kuohuviiniä! Ridgeview Cavendish tuotti jopa hienoisen yllätyksen, sillä raati piti siitä yksimielisesti. Pidän erityisesti pienikuplaisista kuohuviineistä/shampanjoista ja tässä kuplat olivat hyvin pienet. Maku oli sitruksinen ja runsas. Varsin tyylikäs tuttavuus, jota kolmenkympin hintaisena kannattaa harkita halvimpien shampanjoiden vaihtoehdoksi. 
 
 
Last weekend I spent with my little goddaughter and her mother  at the little princesse's granparents. We adults were spoiled rotten with food & drink; pancakes for breakfast and English sparkling wine to end a superb dinner.
 


6 kommenttia :

  1. Ooh, olen kuullut paljonkin hyvää tuosta brittikuplivasta! On jossain makutesteissä piessyt jopa shampanjoita...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tätä kannattaa kokeilla niiden edullisimpien shampanjoiden korvaajana.

      Poista
  2. Voi tuota pikku siiliä :) Ovat todella söpöjä otuksia. Meidän pihasiiliä ei ole nyt alkukesän jälkeen näkynyt....harmi!
    Ihanan näköinen kesänviettopaikka. Yhtään perhosta en ole onnistunut kuvaamaan tänä kesänä. Aina perhosen nähdessäni kamera/gsm ollut laukussa ja saan sen esiin sulosiipi on jo lähtenyt lentoon :)
    Englantilainen kuohuva kuulostaa eksoottisen mielenkiintoiselta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vuosiin nähnyt siilejä, olikin hauska seurailla tämän kaverin ruokailua.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kyllä, se oli vielä aika pienikin. Muut pihalla ruokailevat siilit, joita emme tosin nähneet (kupit olivat yön aikana tosin tyhjentyneet), ovat kuulemma paljon isompia.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.