Ruusurullat / Rose rolls




 
Pari päivää sitten vähän lupailin (itselleni), että kokeilen tällä viikolla vielä jotain uutta ja erilaista ruokaa.

Ei tämäkään ole ihan uusi, uskalias ruokakokeilu - ja annos on itse asiassa viime viikolta.
 
Vietnamilais-tyyppisiin kesärulliin tuli kuitenkin vähän uutta kuitenkin; mintun, korianterin, kurkun, porkkanan, basilikan ja katkaravun seuraksi kääräisin mangoa, avokadoa, punasipulia ja kurtturuusun terälehtiä. Ei kaikkein tyylikkäimmin kääräisty, mutta hyvää oli!

Few days ago I promised (myself) some new, exciting dish.

This isn't new and also the photos were taken last week.

Anyhow, there is something new in these Vietnamese type rolls that I make now and then. This time I I rolled in besides mint, cilantro, basl, cucumber, carrot and shrimp tails also mango, avocado, red onion and rose petals. Not the most stylishly rolled, but tasty!




6 kommenttia :

  1. Jopas ovat kauniin näköisiä! : )

    VastaaPoista
  2. Oikein kauniita näyttävät ja maistuivat varmasti myös hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vietnamilaiskääröt ovat sellaista ruokaa, jota teen kun haluan jotain raikasta.

      Poista
  3. How did you make the dipping sauce?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I used water, brown sugar, fish sauce, soy sauce, lemon juice, sweet chili & hot chili sauces and sesame oil & toasted sesame seeds.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.