Pariisin tunnelmia / A quick hello from Paris

 



 
 
 

 
 
 


 

Huomenta Pariisista! Eilinen meni kesäisessä säässä kierrellessä ja pikku shoppailun parissa. Aamulla jouduin ennen kentälle lähtöä  pienen viime tingan pakkauspaniikin valtaan, ja heitin matkalaukkuun päällimmäiseksi vielä yhden neuletakin. Nyt mukana on kolme neuletakkia, joista en tarvitse varmaan yhtäkään, säätiedotus kun on luvannut jopa 27 C (ja olin katsonut säätiedotusta jo ennen matkaa!). .. Aina on mukana ylimääräistä, vaikka ihailen tehopakkaajia ja pyrin samanlaiseksi… Ja hotellihuoneessa on kolme henkaria. Onneksi varauduin ottamalla pari pesulahenkaria ja yhden housuhenkarin mukaan.
En taaskaan ehtinyt kuuluun Merci-liikkeeseen Maraisissa, mutta ehkä maanantai-iltana voisin keretä messujen jälkeen (ja olenhan siellä ollutkin jo pari kertaa). Merci kun on harmittavasti suljettu sunnuntaisin, kun muut Maraisin liikkeet ovat auki. Sen sijaan kävin toisessa ”concept storessa” Colettessa Rue Saint Honorella, mutta siellä oli niin kova tungos, että vetäydyin suosiolla muutaman minuutin jälkeen.

Beyoncea odottelin suuren ihmisjoukon kera pari minuuttia Mandarin Orientalin edessä, mutta kun hän ei suvainnut saapua ikuistettavakseni pikaisesti, jatkoi siitäkin matkaa. Luultavasti kuvaakaan en olisi saanut, sillä väkeä oli niin paljon.

 Kävin myös Rue Mouffetardin ”ruokakadulla” luomuruokamarkkinoilla ja fiilistelin erilaisissa ruokakaupoissa. Ruoasta tulee kirjoitettua varmaan oma postauksensa, sillä ruokatarjonta on upeaa niin Monoprixin peruskaupoista markkinoiden erikoistuneisiin myyjiin.
Musiikkia toivon kuulevani tänäänkin, eilen muusikot esiintyivät sillalla, aukioilla ja puistoissa.
Nyt lähden aamiaiselle Bastillen ruokamarkkinoille, sieltä varmaan löydän myös lisää hyviä ruokatuliaisia.
Aurinkoista päivää!
 
Greetings from Paris. Wearther is wonderfully warm and sunny, I have packed way too many cardigans (especially compared to the three hangers I have in my room).
I  walked around city, did some little cosmetics & food shopping, strolled on food markets, listened to music played all over the city. Now I am heading to Bastille food markets to get some breakfast.

 


2 kommenttia :

  1. Ensi vuonna lähden mukaasi kyllä kokemaan Pariisin tunnelmaa :)
    Siitä on nimittäin aikaa kun olen viimeksi käynyt siellä.
    Ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, ihania tunnelmia. Pariisi on ihana♥ Ruokapostauksia odotellessa, mukavia messupäiviä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.