Ensivaikutelmat Tokiosta / The first glimpses of Tokyo






 
 
Lento Tokioon sujui mukavasti, onnistuin netticheckinissä nappaamaan meille exit-paikat, joilla jalkoja sai venyteltyä mukavasti.
 
Hotellille mentiin hieman mutulla Shinjukun asemalta, mutta löysimme sinne kävelemättä lainkaan harhaan. Jätimme vain laukut hotellille, sitten lähdettiin kuljeskelemaan hotellin lähistölle. Näin alkutuntumalla Tokio ei ainakaan täällä Shinjukussa ole niin sekava kuin pelkäsin. Parin korttelin päässä on Golden Kain kuuluisa baarialue, jossa päivällä ei mikään ollut vielä auki, mutta kapeissa kujissa, solmuisissa sähkövedoissa ja baarien kylteissä riitti kuvattavaa.
 
Syötyämme erinomaisen tuoretta sushia suuntasimme Bic Cameraan, josta halusin ostaa kameraan uuden 35 mm/f1.8 linssin. Siellä koettiinkin kauhun hetkiä, kun mikään korteistamme ei toiminut. Hotellilla pääsin nettipankkiin tarkistamaan kortin käyttöalueen, onneksi oli vain käyttörajoitukset päällä. Tänään haetaan vielä se linssi ja sitten seikkailut jatkuvat Harajukussa.


Our first day in Tokyo went wel, except the horror moments when none of our credit cards worked. Fortunately I just had set myself limited use for my cards and could easily change them online.
 
Tokyo seems to be super interesting and exciting, today we will explore Harajuku and Shibuya.

2 kommenttia :

  1. Voi, kun kiva kuulla, että lento meni hyvin. Kiva tunnelma kuvissa! Nauttikaa!

    VastaaPoista
  2. Huh....onneksi kortti alkoi toimimaan :) Lyhdyt näyttävät ihanilta mutta tuo sähköjohtojen paljous pelottavalta.....

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.