Huippukokin kotiruokaa 2 * Cookbook launch party

 
 
   
 
 

 
 
Perjantaina lähdin hieman normaalia aiemmin töistä ja päätin työviikon mukavasti Brondassa Tomi Björckin Huippukokin kotiruokaa 2-kirjan julkkareissa samppanjaa siemaillen ja maistellen kirjan reseptien mukaan tehtyjä makupaloja.

Tilaisuudessa tapasin myös Monday to Sunday homen Päivin.
 
Tomi kertoi kirjan teon olleen rankka prosessi, mutta ei hän täysin kumonnut ajatusta kolmannesta kirjasta sarjaan, jos tämä kirja menestyy.  Tosin miehen aikaa vievät perheen lisäksi ravintolat Helsingissä ja Tukholmassa ja ruokatrendien tutkailu maailmalla. Uusia ravintoloitakin hän haluaisi perustaa ulkomaille. 
 
Testasin kirjasta jo paria reseptiä ja hyvinhän toimivat, niistä lisää myöhemmin. Kyselin Tomilta myös rakastamastani juzu-hedelmästä, jota löytyy hänen ravintoloidensa ruokalistoilta ja myös tämän kirjauutuuden resepteistä. Kunhan olen testannut hänen antamaansa vinkkiä, kerron sen teillekin.
 
 
On Friday I left a bit earlier than normally from work and ended the work week sipping Champagne and eating delicious small bites at launch party of Tomi Björck's book release party. The Finnish celebrity chef has several restaurants in Helsinki and Stockholm. He has also been in many cooking shows and released cookbooks. This is his second book of home cooking.
 
I already have made few recipes out of the book, very delicious. I'll share the results with you later on. 

10 kommenttia :

 1. Niin ihanan näköistä ruokaa. Minulta löytyy tuo Björckin ensimmäinen kirja ja kyllä tämä uutukainenkin ehdottomasti ostolistalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on hyviä ohjeita, ensimmäisen kokkasin jo.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tarjolla oli muutamaa lajia, mutta sitäkin maukkaampia.

   Poista
 3. Tosi ihanat ja tutun näköiset kuvat :-))...kirja vaikuttaa oikein herkulliselta!
  XX

  VastaaPoista
 4. Täytyypä tutustua tähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja taitaa olla Akateemisessa tarjouksessa.

   Poista
 5. Hillopurkit ovat sielläkin käytössä, söpöjä! :) Bronda on kyllä tunnelmaltaan tosi upea paikka - ihan kuin olisi ulkomailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkkäri oli todella herkullista ja kivan näköistä purkkeihin kerrostettuna.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.