Hybridiä hiuksiin * Hair hybrid
 
Kuulun niihin naisiin, jonka hiukset usein elävät omaa elämäänsä. Toinen puoli kääntyy ulospäin, toinen sisäänpäin, jossain kohtaa päätä hiukset ovat taipuisat, joissain piikkisuorat ja pyörteitäkin on siellä täällä. Joukossa on myös siellä täällä muutamia harmaita, jotka tuovat kurittomuudessaan vielä omat haasteensa. Otsalle tulee yhdestä pyörteestä helposti sellainen suortuva, jonka kanssa alan muistuttaa George Clooneyn ei yhtä komeaa näyttelijäkaveria Richard Kindia.
 
Kaikenlaisten kokeilujen jälkeen olen löytänyt onneksi hyvän kampaajan, mutta  kunnon muotoilutuotteet ovat myös tärkeät. Sain Sebastianilta testiin Stylbrid 9-hybridimuotoilutuotteen. Se antaa hiuksille rakennetta, UV- ja lämpösuojan ja helpottaa hiusten muotoilua föönauksen aikana.
 Stylbrid 9:ä voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.
 
Olen käyttänyt tuotetta föönatessa ja viimeistelyyn. Seuraavaa kampaajakäyntiä jo odottavat hiuksetkin ovat muotoutuneet mukavasti föönatessa ja pysyneet hyvin kuosissa, vaikka Helsingin kaduilla puhaltava tuuli on tuivertanut ja sade kastellut hiuksia. Vaikka tuote antaa kiiltoa ja pitoa, se ei tee hiuksista tahmeita tai koppuraisia. Se suortuvakin on jäänyt valahtamatta otsalle. Stylbrid 9 taitaa jäädäkin vakkarikäyttöön!
 
Tuote saatu testiin blogin kauttaI am one of those women with unruly hair, it seems to have mind of its own. Half of my hair turns inwards, other half outwards, there are straight hairs and few grey strands that give their own challenges.

Especially annoying is a strand of hairs falling on my forehead making me look like actor Richard Kind.
 
Fortunately I now have a good hair dresser, also good products are important for taming my hair.

I received Sebastian's Stylbrid9 hybrid styling product for testing and have been satisfied. Even my almost overgrown cut keeps well with it after a light blow dry. Product doesn't make hair sticky or hard. And even that stubborn strand keeps on its place!
 
 
 
Product received for test trough blog.

4 kommenttia :

 1. Kaunis hiusmalli; sopii hyvin sinulle. Hybridimuotoilutuote kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Samassa tuotteessa monta hyvää ominaisuutta.

  Iloa päivääsi ja kiitos kivasta blogista, jota haluaa kurkistaa joka päivä :)

  -Sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Kiva kuulla, että pidät blogistani.

   Poista
 2. Kiva klassinen tukka, kehystää mukavasti kasvojasi. Sinulla ilmeisesti föönaus riittää, ehkä pieni luontainen taipuisuus auttaa tuuheana pysymisessä?
  Minun pitää käsittelyaineen ja kuivauksen jälkeen taivuttaa hiuksia suoristusraudalla ja suihkuttaa kuivashampoota, että hiukset pysyvät erillään. Sitten saan samannäköisen kampauksen, joka pysyy pari päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hiuksia saa välillä maanitella muotoutumaan, hyvät muotoiluaineet auttavat onneksi.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.